Die Zwitsers moeten zich de ogen uit de kop schamen

zwitsvlagZwitserland had er in de Tweede Wereldoorlog geen enkel probleem mee om zich te verrijken met het goud dat uit de mond was gerukt van Joodse Holocaust-slachtoffers, en dan nu een “minaretverbod“. Dat ligt wel in elkaars verlengde ja. Ik stel voor dat alle Nederlandse PVV-aanhangers en andere xeno-, islamofoben en andere crypto-fascisten onmiddelijk politiek asiel aanvragen in Zitserland. Daar horen ze thuis. Hier zijn ze maar een minderheid. En we weten wat er kan gebeuren met minderheden. Of niet soms?

Dit was een eerste kleine oefening Zwitserland-bashen, dat Wilders-bashen gaat zo vreselijk vervelen. :mrgreen:

Zie ook betoging tegen minaretverbod

10 gedachten over “Die Zwitsers moeten zich de ogen uit de kop schamen”

  1. volgens mij kun jij’t goed vinden met jezelf
    probeer de volgende keer nog net iets leuker te zijn,
    zal ik mezelf kietelen, wie weet…

  2. De zwitsers moeten juist trots zijn.Want ondanks dreigementen van de islam en hun linkse vazallen Heeft de zwitserse bevolking met ruime meerderheid gekozen tegen de verdere islamitisering van hun land.Daarvoor Hulde !!!!

  3. appels met peren vergelijken, waarom reageer ik eigenlijk op deze flauwekul! aan degene die dit geschreven heeft: laat je nakijken bij een dokter, ehhh beter nog psychiater…

  4. Ik weet ook niet waarom jij reageert op deze flauwekul. Je zal er wel een goede reden voor hebben neem ik aan. :mrgreen:

  5. Mag ik de luitjes hier eraan herinneren dat een van de grootste moslimgemeenschappen in Zwitserland de Bosnische is. Veel Bosniers zijn gevlucht voor politiek geweld die niet alleen veel mensenlevens heeft gekost maar ook de vernietiging betekende voor veel moskeeen en minaretten. Bosniers in Zwitserland zijn beland van een land waar minaretten werden gesloopt in land waar minaretten zijn verboden. De vrijheid van godsdienst en de veiligheid van religieuze minderheden blijft omstreden in Europa. 200 jaar na de Franse revolutie; het blijft triest om te constateren.

Reacties zijn gesloten.