Die zogenaamde ‘elite’ is ons ongeluk!

Het is bijna ondoenlijk op elke oprisping uit de onderbuik van de ‘hardwerkende, bezorgde burger wier zorgen je serieus moet nemen en die je erbij moet betrekken’ te reageren of er iets over te zeggen.
Fysiek is het onmogelijk gezien de massaliteit van die oprispingen maar vooral ook omdat elk superlatief hopeloos tekort schiet om de weerzinwekkendheid van mensen die bij je in de straat zouden kunnen wonen, je collega zouden kunnen zijn, die oom op je verjaardag met zijn flauwe ‘grapjes’, die sociaal rechercheur of – ook niet denkbeeldig zo weten we sinds Gerard Bouman er iets over zei – die politieagent die je staande houdt zou kunnen zijn te beschrijven.
Maar soms ontkom je er naar mijn gevoel niet aan om nog maar een keer te wijzen op wat de hersenspinsels van Arnold Karskens bij PVV-praathuis Pauw, van de nazi’s bij de EO en Telegraafomroep WNL als Nanninga en Schut en de misselijkmakende idioterie van Babette olde Hanhof van de NOS en VVD’ers waaronder echte Charlie staatssecretaris Dijkhoff teweegbrengen.
Dit bijvoorbeeld:

2015-04-20 Screensaver verdrinking

Dit is wat de zogenaamde ‘elite’ van ‘opiniemakers’ en politici die vinden dat je ‘de problemen moet benoemen’ omdat de ‘bezorgde hardwerkende Nederlander aan wie het land teruggegeven moet worden’ daar ‘recht op zou hebben’ teweeg heeft gebracht.
Geen dag gaat er voorbij of we zien en horen wel een of andere fascist bij Buitenhof, Pauw of welk programma van welke omroep ook dan wel dat er één of ander walgelijk stuk in de gelijkgeschakelde media verschijnt in de trant van ‘die Juden sind unser Unglück!’ . Alleen nu zijn ‘die Juden’ onze islamitische medeburgers en wanhopige vluchtelingen die tot grote vreugde van de bewoners van deze fascistendelta aan de Noordzee en masse verdrinken aan de grenzen van Europa voor zover ze niet door politieagenten doodgeslagen worden.
Het wordt nog erger. Het tuig van weleer (morgen staat de laatste ervan voor de rechter) had er veelal geen notie van dat wat ze deden moreel bezien volstrekt verkeerd was, geconditioneerd als ze waren door jarenlange haatpropaganda.

Zo zien we hier langzaam maar zeker opnieuw een rolverdeling ontstaan: de Schutjes, de Asschertjes, de racistische Colleges van Bestuur, de olde Hanhofjes, de Nanningaatjes, de Ruttetjes, de Bumaatjes plus vooral ook niet te vergeten de politieschooldocentjes als Nico Groenewold en al het andere schorem dat dagelijks loopt te joelen en te janken over ’tsunami’s’ en ‘dijkdoorbraken’, allerlei stompzinnige frames rondstrooit wakkert de vreemdelingenhaat en rassenwaan dag in dag uit aan.
Daartoe bereidwillig bijgestaan door een volstrekt kritiekloos journaille dat elke dag weer smakkend en slobberend het bruine poepgaatje van hen die aansturen op een verschrikkelijk bloedbad schoon likt.
Straks doen de tokkies als de hier afgebeelde Maarten Cornelissen de rest: zonder enige gêne of besef van dat het moreel volstrekt fout is, zullen zij de genocide van morgen plegen.
Net zo als ze vandaag zonder enige gene of besef van hoe moreel fout het is er prat op gaan een foto van een verdrinkend kind als screensaver (met dubbel ‘e’) te gebruiken.
Dát hebben we te danken aan het tuig dat dagelijks via en vooral ook hand in hand met de media ons hun perversiteiten als opperste wijsheid opvoert.
Die zogenaamde ‘elite ist unser Unglück!’

"Er is in Nederland een generatie die zenders op t.v. heeft waarop een heleboel rotzooi de huiskamer binnenkomt." Gewelddadig christen-democratisch politicus in gesprek met nazi-omroep (screenshot eigen archief).
“Er is in Nederland een generatie die zenders op t.v. heeft waarop een heleboel rotzooi de huiskamer binnenkomt.”
Gewelddadig christen-democratisch politicus in gesprek met nazi-omroep (screenshot eigen archief).

1 gedachte over “Die zogenaamde ‘elite’ is ons ongeluk!”

  1. Pingback: Hopeloos | Krapuul

Reacties zijn gesloten.