Deventer dwangarbeiders inzetbaar bij bejaardenverzorging

Deventer is van plan dwangarbeiders in te zetten voor bejaardenverzorging.

De gemeente Deventer wil werklozen en vrijwilligers inzetten bij het wassen en aankleden van ouderen en hulpbehoevenden.
Ook kan hun gevraagd worden om medische handelingen te doen, zoals het vervangen van een katheterzak of het aanzetten van protheses. (NOS)

Dat is veelvoudig pakken van de zwakkeren in de samenleving. De werkloze dwangarbeiders verdringen reguliere arbeidsplekken. Hulpbehoevende ouderen mogen niets goeds verwachten van ongeïnteresseerde dwangarbeiders. En de vrees is niet ongegrond dat er zeker doden zullen vallen door ondeskundig verrichte medische handelingen.

Dringend is een Deventer Tahrirplein nodig, waar grootscheeps demonstraties plaatsvinden tegen deze dwaze Deventer broederschap van D66-, VVD-, Algemeen Deventer Belang- en PvdA-wethouders en een CU-burgemeester, die het college van B&W vormt.

8 gedachten over “Deventer dwangarbeiders inzetbaar bij bejaardenverzorging”

 1. @1, Spijker op zijn kop. Er is dringend een Tahirplein nodig in Nederland. En voor de duidelijkheid: da’s iets anders dan de vertoning die chloorkuif op touw wil zetten.

 2. Wat ik niet goed begrijp is het feit dat er afgelopen weekend zoveel heisa gemaakt werd over het feit dat 250 jaar gekleden de slavernij werd afgeschaft.
  Maar als je de huidige berichten leest is de slavernij helemaal niet afgeschaft, het heeft alleen een andere vormgeving gekregen.

 3. @2:

  Nou bij nader inzien ook geen Tahrirplein. Daar word ik niet vrolijk van het nationaal gevlag en het geroep om militair ingrijpen.

  Ik heb het gevoel dat de wereld als geheel binnen niet zo’n lange tijd in vuur en vlam staat, het nieuws, de gebeurtenissen en de mensen worden met de minuut gekker.

 4. @4 Daar kan je zeker van zijn ,overal zowel binnen als buiten EUROPA roert het .Het wachten is alleen op het moment ,maar dat dat steeds dichterbij komt is zeker .Het is alleen de vraag wat de ELITE op zo een moment gaat doen ,als men de laatste ontwikkelingen bekijkt om trend het samenwerken met PRIVATE BEVEILIGERS beloofd niet veel goeds .Het zal mij in ieder geval benieuwen .

 5. @5:

  Ook de elite zal op de planeet nergens meer een schuilplaats kunnen vinden.

Reacties zijn gesloten.