Den politie en u: enen bondgenootschap van formaat!

In ons beschaafde Nederland heben wij allerlei soorten politieagenten.

Zo hebben wij politieagenten die zélf initiatief nemen en zichzelf (ja, lieve mensen, dat mag best hoor) daarvoor een veer in de reet steken zoals wijkagent Nico Lefferts die zomaar eigener beweging zo’n gevaarlijke slenteraar greep die bovendien helemaal niet thuis bleek te horen in ons prachtige landje!

2013-10-17 Vreemedelingen tweet politie

We hebben politieagenten die ons, wakkere Nederlanders, middels dat prachtige social medium Twitter even waarschuwen voor den immensche gevaren voor onze roomblanke kaaskopjes welke uitgaan van schaars gekleed manvolk……

2013-07-19 Politie VDM string tweet 1

en

2013-07-19 Politie VDM string tweet 2

of de niet te onderschatten gevaren  van een  plantje!

2013-06-18 Hennep tweet

Al die gevaren gaan onze dappere bromsnorren onverwijld te lijf met den humor welke ons zo dappere volkje eigen is:

2013-06-18 Hennep tweet 2

En dat alles maakt dat hardwerkende belastingbetalende Nederlanders vertrouwen hebben in hun politie:

2013-06-19 Hennep tweet 3

De politie werkt ook graag samen met U, eerzame burger van deze prachtige parel aan de Noordzee!

Zoals bijvoorbeeld in Sint Nyk waar den Jan Hagel onder leiding van Siem Zijlstra na den noeste arbeid menig vrij uurtje opoffert ten einde uw straten, huizen en bedrijven rein te houden en te behoeden voor onverlaten met enen ‘Noordafrikaans uiterlijk, gekleed in jasjes met een bontkraagje erop en een petje, gezeten in een Suzuki Swift’ waarvan het overduidelijk is dat zij niet in uw mooie buurt thuishoren:

2013-10-28 Sint Nyk

Of wat te denken van het samen met u verwijderen van zo’n gore zwarte die de euvele moed heeft zich te manifesteren tijdens den verbitterde strijd der roomblanke voorhoede van ons Volk voor het behoud van het meest dierbare in den schoot van den Nederlander: Zwarte Piet!

Uw plaatselijke en minder plaatselijke nazi’s (http://afanl.wordpress.com/2013/10/26/pro-zwarte-piet-manifestatie-orgie-van-racisme/) kunnen altijd rekenen op den sympathie en assistentie van uw politie:

2013-10-27 Den Haag polite zp

Zo is dat mevrouw, komt u maar even met ons mee!

Inderdaad, zo eenen bittere kamp tegen den gevaren uitgaand van volkschvreemde elementen moet natuurlijk wel leuk blijven:

2013-10-26 Pol Den Haag

Toch kan den reeds innige band tussen u, burger, en uw politie nóg inniger opdat wij ons land van vreemde smetten en ander gespuis vrij houden!

Daartoe bestaan NSB- Burgernet en sinds kort ook ‘Misdaad op de kaart’ waarop u precies kunt zien hoeveel mensen met een ‘Noordafrikaans uiterlijk, gekleed in jasje met bontkraagje en petje waarvan het overduidelijk is dat zij hier niet thuishoren’ er in uw buurt zijn alsook het aantal uitkeringfraudeurs en andere asociale elementen die parasiteren op den noesten arbeid van ons Volk.

En mocht u bij het zien van een auto, bijvoorbeeld een Suzuki Swift met daarin types met ‘een Noordafrikaans uiterlijk, gekleed in jasjes met een bontkraagje en een petje waarvan overduidelijk is dat zij hier niet thuishoren’ , enen oprisping krijgen van den onderbuik, dan is den politie u graag van dienst!

2013-10-30 Brigadier HEIKNT opruiing

Zo zorgt den absoluut niet racistische (http://www.amnesty.nl/nieuwsportaal/nieuws/proactief-politieoptreden-leidt-tot-discriminatie-in-nederland) gewapende tak der PVV  er samen met u voor dat ons mooie en veilige Nederland  mooie en veilig blijft  langzaam maar zeker afglijdt naar een fascistische politiestaat waar een fatsoenlijk mens dood nog niet eens gevonden wil worden.

Den politie en zijn helpers: de garantie voor een onleefbare maatschappij!

3 gedachten over “Den politie en u: enen bondgenootschap van formaat!”

 1. Toch is het weer zichtbaar dat daar waar de mannen het laten afweten, pakken vrouwen de zaak aan. Net zoals met Papoea-Nieuw Guinea.

 2. Om trots op te zijn, ‘onze Hermandad’ [*].

  Wijkagent Roel van Leeuwen, thans werkzaam voor de gemeente West Maas en Waal.

  http://i44.tinypic.com/156daq8.jpg

  Ter verduidelijking, de afgebeelde ‘retweet’ is afkomstig van Sam van Rooy, werkzaam voor Vlaams Belang (of hoe die extremisten tegenwoordig ook moge heten).

  https://twitter.com/Wijkagent_Roel

  Werkelijk een pareltje voor de Nederlandse maatschappij, deze “agent”.
  https://twitter.com/Amym4000/status/395467889010298880

  Ivo Opstelten (VVD) cum suis likken hun vingers erbij af.

  Voor enig ‘bondgenootschap’ binnen het Nederlandse politie-apparaat, kunt u tevens gaan zoeken naar de welbekende naald in den hooiberg.

  [*]
  Grappig genoeg gisteren net een gesprek met een Spanjool gevoerd, over (het gebruiken van het woord) ‘hermandad’. Hij/ zij gebruikte het in de context voor ‘guild’, oftewel ‘gilde’ in het Nederlands.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Hermandad
  Maar dat uiteraard terzijde.

Reacties zijn gesloten.