Den Lijder en zijn ‘Drang nach Osten’

2014-03-04 Vrienden Hans van Baalen

Nadat VVD-fascistenvriendje Hans van Baalen im Osten zijn vrienden een hart onder de riem stak voelt ook den Lijder zelve blijkbaar behoefte aan zijn ‘Drang nach Osten’.

Waren we er net aan gewend dat in den Lijder’s verknipte en verwrongen wereldbeeld de islam als grootste vijand en bedreiging was ingeruild voor de ‘EUSSR’ of het ‘Brussels monster’ of weet ik hoe het heet, blijkt dat de islam het tóch weer gedaan heeft en de oorzaak is van alle ellende in de wereld.

En zo gaat den Lijder in het land van de Aboriginals – een jaar geleden was hij daar op bezoek en moesten tal van bijeenkomsten weliswaar afgelast worden wegens gebrek aan belangstelling maar dat mag de pret van de grootheidswaanzin blijkbaar niet drukken – nu ook een proletenclub oprichten met als enige agendapunten (uiteraard) verspreiding van haat en tegen immigratie.

Dat wordt lachen want waar moeten al die afstammelingen van dieven, oplichters, pooiers,  moordenaars en verkrachters eigenlijk heen?

Gelukkig zijn er ook nog fatsoenlijke Australiërs.

Illustratie: Fascisten in Kiev met portret van Stepan Bandera krijgen warm ’tenk joé’ van Van Baalen en Verhofstadt

1 gedachte over “Den Lijder en zijn ‘Drang nach Osten’”

  1. Van Baalen schijnt verschenen te zijn op een bijeenkomst/opstand in Kiev die tevens bijgewoond is door mensen die hebben wereldbekende terroristen direct opgeroepen om aanslagen te plegen.

    Daarmee loopt Van Baalen mogelijk het gevaar om eerst op de Russische terroristen lijst vast te komen staan en tevens op de Europese/Internationale terroristen lijst. Hopelijk zullen zijn vriendjes met connecties hem daarvandaan eraf halen.

Reacties zijn gesloten.