Demonstreer zondag mee: Stop de aanval op Gaza! Palestina vrij!

Het staakt-het-vuren was slechts een paar minuten oud toen de eerste rookpluimen alweer boven Gaza verschenen. Sinds het begin van de Israëlische aanval zijn er inmiddels 1464 Palestijnen omgekomen, waarvan het grootste deel burgers. Ondertussen wringt de Israëlische regering zich in allerlei bochten om de aanval te legitimeren en de verantwoordelijkheid neer te leggen bij Hamas. Daarbij wordt ook gebruikt van desinformatie en leugens om verwarring te zaaien. (Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via: socialisme.nu

6 gedachten over “Demonstreer zondag mee: Stop de aanval op Gaza! Palestina vrij!”

 1. Ach ach meneertje Bikker weer zo’n lulhannes die vind dat een aangerande vrouw niet zou mogen terugslaan naar haar aanrander , was het je misschien ook opgevallen dat het laatste excuus van het zgn “israel ” om kinderen te vermoorden was dat Hamas een soldaat zou hebben gevangen .. maar nu toegeeft dat die al gesneuveld was vóór ze met hun beschuldigingen begonnen ?? Hoeveel doden door Hamas raketten ?? 0,0 , hoeveel dode palestijen ??/ al meer dan 1800 ….

 2. Dus we moeten de hoogte van de berg doden met elkaar gaan vergelijken!!
  Elke dode is er 1 te veel. En beide reageerders weten dat bij alle 2 de kanten mensen zitten die het prachtig vinden als er oorlog is. Naar elkaar wijzen leidt tot niets. Israél is een gegeven en het Palestijnse Volk ook. Oorlog leidt tot niets! 3/4 van de Israéli heeft heus geen zin om 3 jaar in het leger te zitten. Velen gebruiken Israél als tussenstop om bijvoorbeeld naar de VS te gaan. Hetzelfde geldt voor de Palestijnen als ze de kans zouden krijgen. Velen zijn ook naar andere Arabische landen gegaan, waar ze meestal door hun “broeders”als 2e rangsburgers worden behandeld.

 3. Het gezegde: “Twee vechten, twee schuld.” gaat hier helemaal niet op. En ook de drogredenering van de zelfverdediging past niet.
  bij 9:30
  “Deze blinde verdediging van de wreedheden van Israël tegenover de Palestijnen is een verraad aan de herinnering aan allen die ooit vermoord zijn in andere genocides in andere tijden.”

 4. En dus, Bikker?
  Iedere dode is er inderdaad een te veel, een hoop doden zijn er dus een hoop te veel.
  Het is de eerste intifada geëxtrapoleerd: toen smeten de Palestijnen met stenen en kregen kogels als antwoord. Nu schieten er een paar idioten met zelfgemaakte prutsraketten en krijgen precisie-bombardementen op de civilisten terug. Vergis je niet. De IDF is prima in staat alleen de Hamas te treffen, maar doet dat niet.

Reacties zijn gesloten.