De zeldzame ziekte van Mark Rutte

Jakob Java, over de zeldzame ziekte van Mark Rutte:

Op een foto in een krant, tamelijk close up genomen, kan ik zien dat die Rutte over een schitterend gebit beschikt. De foto is genomen voor de poorten van Het Catshuis, bij de start van de ZZF-rally.
Rutte heeft in zijn bovengebit maar één vulling en mooie witte tanden. Van de verwachte kosten-explosie voor tandheelkundige hulp zal hij geen last hebben.

Wat is dat ZZF? Dat is de Stichting Zeldzame Ziekten Fonds en met die rally wordt getracht geld in te zamelen om zeldzame ziekten te bestrijden. Ik heb natuurlijk niets tegen zeldzame ziekten, zolang ze zeldzaam blijven. Tegen die inzameling heb ik ook niets, maar ik vind het wel frappant, dat Rutte als minister president zijn medewerking verleent en ik vrees dat dat uit eigen belang is.

Ik ben namelijk nog nooit iemand tegen gekomen die werkelijk over alles moet schaterlachen. Nou ja, af en toe dus wel, maar die persoon was volslagen dronken en dus niet toerekeningsvatbaar (En lees verder op waarheid.nu).

1 gedachte over “De zeldzame ziekte van Mark Rutte”

  1. Ik ben namelijk nog nooit iemand tegen gekomen die werkelijk over alles moet schaterlachen.

    Pathological laughter refers to an uncontrollable kind of laughter, most likely due to a medical condition. It’s usually a sign of a short circuit somewhere in the nervous system. When our nervous system is functioning in a healthy way, our brain is able to send signals that control such involuntary actions as breathing and reflexes, and voluntary actions like sitting and laughing. But if there is a chemical imbalance due to a medical condition (…), it may cause pathological laughter.

    http://curiosity.discovery.com/question/causes-pathological-laughter

    Kan natuurlijk ook zijn dat hij de hele dag aan de XTC zit. 😛 (Of een cilindertje N20* in zijn binnenzak heeft waar hij af en toe even lekker aan zit te sniffen.)

    *lachgas. Beetje mee uitkijken Mark, want het is een veel sterker broeikasgas dan CO2.

Reacties zijn gesloten.