De zaak tegen Wilders is nog niet voorbij

De zaak tegen Wilders is niet voorbij. Dat zegt mr. J(eroen). de Kreek, luis in de pels van PVV-sympathisanten, die de zaak Wilders volgt ‘vanuit persoonlijke betrokkenheid bij de schade ten gevolge van de strafbare feiten van Geert Wilders’. Op zijn site http://www.proceswilders.nl/. heeft hij verslag gedaan van de zittingsdagen.

Mr. J. de Kreek hoopt en verwacht dat Wilders in de gevangenis zal eindigen, omdat hij de belangen van de veiligheid van de Staat en de diplomatieke betrekkingen met het buitenland beschadigt of anderszins in gevaar brengt (waarbij nog wel iets mag worden gedaan aan begrijpelijk Nederlands):

De uitspraak van 23 juni 2011 in de zaak waarbij politicus Geert Wilders vrij gesproken is voor discriminatie en aanzetten tot haatzaaien is niet het eind van juridische acties tegen Geert Wilders persoonlijk. Het is eerder de eerste trede van de meertrapsrakket die tot gevangenneming van de politicus zal leiden. De zaak Wilders is vooral van belang voor de constateringen dat FITNA tot het particulieren domein van Geert Wilders behoort en dat deze film Geert Wilders persoonlijk kan worden toegeschreven. De rest in de zaak Wilders is minder van belang. Geert Wilders wordt er tevens van verdacht met FITNA hulp te verlenen aan de tegenstander bij en tijdens gewapend artikel 100 Grondwet conflicten in Islamitische landen. Mag hij in Nederland wel vrije meningsuiting bezitten, zijn gebruik ervan veroorzaakt dat hij de belangen van de veiligheid van de Staat en de diplomatieke betrekkingen met het buitenland beschadigd of anderszins in gevaar brengt. Hieronder staat de aangifte tegen Wilders waar aansluitend op de vrijspraak voor discriminatie en aanzetten tot haatzaaien verder op door gerechercheerd wordt.

5 gedachten over “De zaak tegen Wilders is nog niet voorbij”

 1. typisch gevalletje van een ongeleid projectiel inzetten tegen een geleid projectiel

 2. Dat had ik ook niet verwacht. Dat zijn Henk en Ingrid en Joost E. die dachten meteen propagandistisch dat het over zou zijn.

  Nogmaals mag van mij Wilders alles zeggen, doch dient een democratisch rechtstaat hem op het feit aan te wezen dat hij alle fatsoen/omgangsregels van de democratie geschonden heeft.

  Maatschappelijke discussie betekent niet kwetsende, schadeveroorzakende, discriminerende uitspraken over minderheden/allochtonen te mogen doen.
  Door het klakkeloos toelaten van zijn uitspraken is de maatschappelijk klimaat in Nederland nog verder verhard en ronduit horkerig geworden.

  Gelukkig hebben we na onze rechters nu ook Europa als volgende station.

 3. Hoogverraad?! Om je bruinepoepvingers bij af te likken excellentie M. Rutte en M. Verhagen. Uw gedogert kan mij niet gauw genoeg opgesloten worden. Misschien heeft uw straffen straffen straffen excellentie van Justitie wel een celletje in de EBI in Vught voor dit staatsgevaarlijke individu. Het zou echt het beste zijn voor ons land.

 4. [” Kreek hoopt en verwacht dat Wilders in de gevangenis zal eindigen “]
  Dat hoeft voor Wilders helemaal niet zo nadelig te zijn.
  Hitler heeft z’n beste ideeën opgedaan toen hij in de bak zat en “Mein Kampf” schreef.
  Bovendien is daarna z’n ster steeds meer gaan stijgen.
  Het is heel reëel om te verwachten als Wilders een jaartje in een staatshotel heeft gelogeerd minstens 96% van de huidige aanhang op ‘m zal stemmen.

 5. #4 Henk

  Maar het blijft interessant in dit verband te lezen wat de regering in antwoord op kamervragen ervan zegt. Zie bijvoorbeeld: http://ikregeer.nl/documenten/kst-29754-201
  Gelet op deze toevoeging; “‘Tweede Kamer, vergaderjaar 2010–2011, 29 754, nr. 201 1 c) voor of tijdens detentie een boodschap van radicalisering verkondigen of verspreiden.”‘ en het geplande deradicaliseringsprogramma. Misschien wensvol denken van mij maar het zou perspectieven kunnen bieden als de detentie lang genoeg duurt. 😀

Reacties zijn gesloten.