De week waarin Afshin Ellian helemaal gek is geworden

Vorige week vrijdag heeft Anders Breivik even 76 jonge socialisten uitgemoord. Als de aanhangers van Wilders dit van te voren hadden geweten, hadden ze juichend in bootjes om het eiland heen gevaren. Hem aanmoedigend en wijzend waar nog levenden liepen.

Job Cohen heeft natuurlijk weer zijn fatsoen bewaard en voorzichtige woorden gesproken. Uiteraard zijn die niet besteed aan tuig als Wilders. Die twitterde gelijk al weer grof als altijd zonder enige vorm van schaamte of gêne.

Maar Afshin Ellian, ja die is gelukkig eindelijk helemaal door de mand gevallen als totaal ontspoorde, gestoorde columnist. De idioot! Je kind zal er maar les van krijgen!

VN.nl

Toch dringt er kennelijk iets tot Ellian door, al heeft-ie alleen maar NRC Handelsblad gelezen:

Hoe NRC mij en andere rechtse denkers verkettert.

Volgens hem wordt met pen en propaganda een aanslag gepleegd op andersdenkenden.

Zijn moslims dan geen anderdenkenden?

11 gedachten over “De week waarin Afshin Ellian helemaal gek is geworden”

 1. Maar niemand die oproept Afzien de Alien van de Universiteit in Leiden af te trappen …. En de PVV maar roepen om ontslag van een ieder die hun koers niet blind uitvoert ..

 2. Ik vrees, dat het tijd wordt, om Afshin Ellian eenvoudigweg “rechts” te laten liggen en voortaan volkomen te negeren… 😐

 3. Afshin Ellian is een gefrustreerde gevallen Moslim – beetje zoals met Ayaan Hirshi Ali, en beiden hebben zichzelf beloofd om bij elke publikatie minimaal een keer iets negatiefs over hun voormalig geloof de Islam te roepen. En de nieuwe populistische trent is nu “de linksche kerk”, dus dat is nu aan de beurt, vandaar de totale misstap die meneer Ellian heeft gemaakt in zijn blog over de toestand in Noorwegen. En het werkt, gezien dat we hierop weer reageren. Ellian schrijft blogs en daarin mag je (bijna) alles roepen. Het zal mij niet verbazen als zijn baas van de Univ. Leiden het stiekem eens is met zijn zielige verhaaltjes.

 4. Wie zegt dat Afshin en Ayaa ooit wel echt moslim zijn geweest?ze zijn nu christelijk/katholiek?en in Iran en Somalie heb je die religies ook,dus gewoon christelijke/katholieke missionarissen met een doel..en vanuit een Voornamelijk islamitisch land “gevlucht” zijnde kunnen ze deze islamitische achtergond zogenaamd gebruiken als”wij waren ook moslim en nu niet meer”en meteen hun ingebakken christelijke/katholieke rethoriek verkondigen met enorm veel islamhaat

 5. Ik word wat ziek van dat constante Calimero gedrag van “Dom Rechts”. Maar ik zal de enige wel zijn.

 6. Al Bakrastani Schreef:

  Maar niemand die oproept Afzien de Alien van de Universiteit in Leiden af te trappen …. En de PVV maar roepen om ontslag van een ieder die hun koers niet blind uitvoert ..

  Jawel hoor. Ik heb de universiteit geschreven dat ik blij was dat m’n dochter in Groningen studeert (In leiden zou Ellian ongetwijfeld haar “hoogleraar” 😯 zijn geweest ) maar dat ik van mening ben dat Ellian wel degelijk ontslagen moet worden.
  Mijn dochter is 35 en een weerbare vrouw maar ze heeft klasgenootjes van 18 jaar en die zijn behoorlijk beïnvloedbaar nog.

 7. Het komt erop neer dat Ellian en consorten doodsbenauwd zijn om als partijgenoten van Breivik te worden neergezet; hetgeen uiteraard volstrekt terecht zou zijn, lang geleden kon je al zien aankomen dat de strategie van de PVV/Telegraaf eentje is die steeds hardere taal vereist om de aanhoorder nog te kunnen bekoren en ik verwacht dat dit offensief de komende herfst nog feller op zal lopen.

  Het is ook daarom dat Wilders vandaag via zijn partijblad De Telegraaf de verdediging inzet, doodsbang dat de domme meute zal gaan twijfelen aan zijn (vanuit Israël gedicteerde) boodschap.

 8. Er wordt in Leiden vaak smakelijk gelachen om Ellian en de andere Burkiaantjes. Hij heeft er ook een handje van om zijn snor te drukken, ineens dringende bezigheden elders te hebben als in het rechtengebouw een onderwerp op de agenda staat waarbij je zijn aanwezigheid verwacht zou hebben.

 9. Dhr. Afshin Ellian denkt wel even snel zijn zakken te kunnen vullen, maar wat hij waarschijnlijk niet weet, dat Nederland door keihard werken van de arbeiders groot is geworden. Er waren arbeiders die vroeger nog en eens behoorlijk schoeisel hadden en alles moest met spierkracht gebeuren, de mensen hadden het vroeger erg moeilijk, iets wat ook veel Nederlanders vergeten zijn. Afshin heeft het nu waarschijnlijk zeer naar zin, in onze luxe huizen met cv, maar hij zou beter zijn fiets kunnen pakken in plaats van onze Mercedes. Allah was u tot nu gunstig gezind, maar ???

Reacties zijn gesloten.