De Watjes: Vanwege wat wind en regen gaat PVV niet fietsen.

Dit is een gastbijdrage van Piotr

Om de kust van Zuid-Holland tegen wind en storm te beschermen wordt heel veel zand voor de kust ter plaatse neergelegd. De PVV is hiertegen. Nu (zondag) waait het een beetje. Gelijk gelast de PVV de protestfietstocht af.

Hadden ze kunnen zien waarvoor dat zand nodig is, laat de PVV het weer afweten. O ja de krant Wakker Nederland bericht.

8 gedachten over “De Watjes: Vanwege wat wind en regen gaat PVV niet fietsen.”

  1. Protest is natuurlijk onder leiding van prof.dr.mr.ir.De Mos, klimaatdeskundige van de PVV, tot stand gekomen. *proest* 😀

  2. “Ons land kenmerkt zich door de strijd tegen het water.” Aldus het PVV-verkiezingsprogramma. Dus volstrekt logisch dat ze tegen versterking van de zeewering van Delfland zijn. 😕

  3. Natuurlijk. Henk en Ingrid moeten wel beschermd worden tegen de zee, maar niet ten koste van hun strandplezier natuurlijk. Wat het gevaar van die stromingen is is me een raadsel. De meesten liggen de hele dag de billen in het zand te paneren en wat te pootjebaden.

  4. Hmmm even kijken wat zwaarder telt? dijkbescherming of plezier van Henk en Ingrid? Plezier van Henk en Ingrid natuurlijk!,dit is weer zo’n symbool voorstel zoals 130 scheuren over de snelweg. Als Henk en Ingrid het maar leuk hebben, hun veiligheid kom pas op de tweede plaats.

Reacties zijn gesloten.