De walging van Geert Wilders

Geert Wilders houdt van het woord walgen. Hij vindt iets walgelijk, hij walgt ergens van, hij is vervuld van walging. In de verklaring waarin hij zich distantieert van Anders Breivik, walgt hij opnieuw met grote kracht. Er is veel walging in de man. Het klotst over de rand, zijn walging gutst alle kanten op, zijn walging is een vloed, ze stijgt ons tot aan de lippen.

Tommy Wieringa legt even in De Pers uit waarom Geert Wilders geen democraat is maar een keizer zonder kleren, op hele mooie heldere wijze. Bijna ook te begrijpen voor PVV’aanhangers, hoewel, wel veel letters ………… (en ook misschien moeilijke woorden en de streepjes in de woorden ontbreken)

10 gedachten over “De walging van Geert Wilders”

  1. Poeh, dat is een rake typering. Een van de betere stukken over de kleine blonde dodo sinds tijden! :mrgreen:

  2. Het lijkt er op dat de Pers het anti-Wilders kamp als doelgroep heeft gekozen .. leuk

  3. Ach, dat valt best mee: Geert Walgers bij de Nederlandse Google intypen biedt deze draad als eerste hit. De Engelstalige Google ziet echter wel meteen, wie bedoeld wordt en biedt je middels “Did you mean?” de optie Geert Wilders aan. En zoals de schanddalige Breivik woordenboek-affaire geleerd heeft: al die Google-dingen zijn dynamisch. Na een half miljoen keer “Geert Walgers” intypen, begrijpt zelfs Google, wat je bedoelt…
    😀

  4. Oh ja, voor de duidelijkheid, ik weet (geloof ik) ook wel wat je bedoelde. Was maar een grapje… 😉

  5. Ok, een variant op een ouwe flauwe. Geert Wilders en een allochtoon komen bij de hemelpoort. Zegt God dat het eigenlijk nog niet tijd was om het tijdige voor het eeuwige te wisselen, maar om het goed te maken mogen de beide heren een wens doen. Eerst mag Geert iets wensen. Hij zegt dat er een muur rondom zijn hartland Limburg moet komen, die zo hoog is dat er geen enkele allochtoon meer binnen kan komen, noch klimmend, noch via een vliegtuig. De allochtoon wenst daarop dat God die bak tot de rand volpist.
    Jaaaa, hij is oudbakken, ik weet het…

Reacties zijn gesloten.