De vrijheid van meningsuiting is een vrijbrief voor haat geworden

Nee Sjaak, ik weet dat het goed bedoeld is, maar als een politicus kort na een aanslag (of false flag, afhankelijk van wat je leest) ‘pleeg verzet’ zegt, dan hoort niemand daarna nog dat het ‘geweldloos’ moet. Je moet politici niet op hun letterlijke woorden beoordelen, maar op hun intenties en de effecten van hun uitspraken, de intenties van hun geldschieters en de intenties van de geldschieters van hun geldschieters. En die intenties zijn bij de geldschieters van Wilders zeer goed gedocumenteerd.

Wat Wilders, de Parooltrol met messiascomplex-by-proxy, de walvis van Jalta, of de eunuch van Elsevier allemaal zeggen, kon twintig jaar geleden echt niet door de beugel. Dat waren teksten die alleen gebezigd werden door extreem-rechts tuig. Dankzij de sponsoring door voornamelijk zionistische haatsektes (zie link 1e alinea) uit de VS en dankzij gerecruteerde intriganten en talentloze gifmengers in politiek en media,  kan met de jarenlange zorgvuldig geplande en door vrijwel iedereen getolereerde haatcampagne steeds meer gezegd, gelogen en gehaat worden. Onze vrijheid van meningsuiting is een vrijbrief voor haat geworden.

Screen Shot 2015-12-20 at 15.32.12Het gaat niet om wat Wilders zegt, het gaat om zijn evidente intenties en de intenties van de scheefschrijvende misbaksels die er al pageviews-genererend achteraan hobbelen om zijn verbale uitwerpselen te herkauwen, te voorzien van een krokant laagje en weer aan te bieden in hun krantje. Voor een euro, of in ruil voor het plaatsen van een cookie, zodat de adverteerders van het vod waar ze werken hun omzet kunnen maximaliseren. There’s no business like hate business, en de failliete media hebben niet eens een andere optie. Want zonder al die haat en de bijbehorende pageviews was ’t gros allang failliet geweest. En dat zou echt fantastisch nieuws zijn, want ik denk dat een samenleving er behoorlijk van zou opknappen als alle hoofdredacteuren en hun gehersenspoelde of omgekochte stenografen, samen met de corporatistische beroepsleugenaars die zich volksvertegenwoordiger noemen, voortaan openbare toiletten zouden schoonmaken.

Dat zwarter worden gaat vanzelf. Niet alleen bij Wilders, maar bij iedereen die zich blootstelt aan de schrijfsels van de sekte van de lodderige gifmengers. Als zijn haatsponsor Horowitz het wil, dan roept Wilders volgend jaar nog ergere dingen, rekt hij wat moreel aanvaardbaar is nog verder op en tegen de tijd dat hij juridisch (laat me niet lachen) ter verantwoording wordt geroepen, is het kwaad alweer geschied. En terwijl Wilders de stronthoop is die de vliegen trekt, zorgen alle vraatzuchtige huurbiggetjes van Blauw-Wit dat de meest verwerpelijke uitspraken langzaam en zeker salonfähig worden.

Het kost niet veel moeite om de dagelijkse voorgeschotelde stompzinnigheid te ontstijgen en te zien waar het allemaal naar toe gaat. Hoe de Hollywoodbeelden van “ISIS”, een kliek die langzaam volgestroomd is met door de VS, EU, GCC en NAVO betaalde en getrainde petrodollar-jihadi’s die niets van Islam hebben begrepen, door sektarische zionisten en hun loopjongens in de politiek en media zijn gebruikt om hier iedereen met een kleurtje, hoofddoekje of vreemde naam, tot crimineel te bombarderen, tot potentieel terrorist.

Yasmina Haifi had helemaal gelijk.

1 gedachte over “De vrijheid van meningsuiting is een vrijbrief voor haat geworden”

  1. Pingback: Over demos, ethnos en minder Marokkanen | Krapuul

Reacties zijn gesloten.