De vrienden van Hans van Baalen: ‘een beetje zoals Hitler’

Even het geheugen opfrissen: hij stond daar dus op dat plein bemoedigend (of waarschuwend, ik ben er nog niet helemaal uit al neig ik naar het eerste gezien ’s mans reputatie) met zijn worstige vingertje te wijzen:

Zijn absolute hoogtepunt. Don’t fuck with Hans van Baalen! Nou zijn die vrienden van Hans van Baalen regelrechte engerds.

Overal in het westelijk gedeelte van de Oekraïne wordt een zekere Stepan Bandera vereerd en wordt er een hele mythe gebouwd om die fascist die het bloed van tienduizenden joden, Polen en Russen aan zijn handen heeft als leider van een Oekraïense bende nazi-collaborateurs.

Eén van de corrupte voorgangers van de afgezette president Janukovitsj, Viktor Yushenko verklaarde dit monster tot ‘held van de Oekraïne’ en er is zelfs een vliegveld naar hem vernoemd.

‘Svoboda’-leden die zich flink gemanifesteerd hebben tijdens de onlusten in Kiev hielden nog op 19 december 2013 een fakkelparade ter ere van de fascistische massamoordenaar. Omver getrokken beelden van Lenin en beelden die de herinnering levendig moesten houden aan de Sovjet-soldaten die omkwamen bij de bevrijding van de Oekraïne zijn door de met Wolfsangel getooide vandalen inmiddels gedrapeerd met nazi-vlaggen.

De Wolfsangel, de soldaten van de SS-divisie Das Reich waren ermee getooid toen ze Oradour-sur-Glane uitmoordden en plat brandden:

Zeventig jaar na die gruweldaad zegt zo’n met een Wolfsangel getooide gek bij de BBC dat Oekraïne een beetje moet worden zoals Hitler-Duitsland….

Lees hier trouwens uitgebreid hoe de extreem rechtse vrienden van Hans van Baalen in de Verenigde Staten hun fascistische vrienden in Oekraïne omarmen en altijd omarmd hebben.

Ik heb het al eerder gezegd: ook als niet-jood zou ik geloof ik Kiev maar verlaten.
Van de vrienden van Hans van Baalen kun je namelijk weinig goeds verwachten.

7 gedachten over “De vrienden van Hans van Baalen: ‘een beetje zoals Hitler’”

 1. Ter info: svoboda betekent vrijheid. Ze hebben daar ook een Partij van de Vrijheid, dus dan weet je het wel.

 2. Ja zo is die man. Een held! En Warrior! Een Generaal! “tussen zijn eigen oren”
  Hij heeft nog nooit iemand zien bloeden. Hij kijkt niet eens naar het journaal waar men de kille wereld laat zien met stervende kinderen of gruwelijke onthoofdingen etc.

  Die man zit in een luxe fauteuil met een goed glas wijn en een sigaar de Elsevies te lezen. In zijn door MOElanders gerenoveerde huis en tuin. Volkomen afgesloten van de buitenwereld bladert deze held door de business pagina’s, sport en de wekelijkse wapen topics. Hij loopt weer even naar de garderobe en strijkt met zijn dikke kleffe graaihandjes over zijn leger tenue en ziet de branding al weer voor zich op de kust van Normandie… Hij was erbij……. oh nee hij niet maar anderen. Zoals anderen ook het werk doen.

 3. Hier meer van wat de met Wolfsangel getooide bandieten van weleer hebben aangericht: http://predicthistunpredictpast.blogspot.nl/2013/02/oradour-sur-glane-when-nazis-guns-fell.html
  Waarschuwing: sommige foto’s zijn erg confronterend en schokkend!
  Bedenk dat Hans van Baalen en Guy Verhofstadt hebben staan klappen en juichen voor tuig dat zich heeft laten inspireren door de bandieten die Oradour-sur-Glane hebben uitgemoord en platgebrand. Dát zijn de voorbeelden en rol-modellen van het schorem dat nu droomt van de macht in Oekraïne met de zegen van die VVD’er.

 4. Hans und Guy oefenen al met de rechterarm straf omhoog eenmaal zei de macht hebben in het vierde Rijk genaamd EU. Je kunt ze rustig Nazeus noemen.

 5. Neofascisme kan geen succesvol exportproduct zijn.
  Die foto bovenop bewijst veelal de nauwe verbondenheid tussen het neofascisten en de Europese neo-liberalen.
  Schijnt dus een innige verbondenheid te zijn net als met PVV/Wilders in ons land.

  Europeanen moet met het oog op toekomst een beter export product gaan bedenken.

 6. Het worstvingertje van Hans van Baalen was te uitnodigend voor de Russische beer om niet toe te happen. 🙂

Reacties zijn gesloten.