De ultraconservatieve Joodse Haredivrouwen dragen een boerka of nikab

‘Om mannen van zichzelf te redden.’

De meeste orthodoxe rabbijnen en vrome, lang bebaarde mannen met hoed en in zwart wollen maatpakken met hun vrouwen met pruik over hun kaalgeschoren hoofden moeten er niets van hebben. (Joodse ’talibanmoeders’ tegen de onzedelijkheid – DePers)

Tip het hier wel vaker aan, over de kleding van moslima’s wordt erg gefulmineerd door de PVV. Notabene PVV’ers, de slechts geklede parlementariërs (alleen die dassen al!) van Nederland geleid door een gek met geblondeerd haar om zijn afkomst te verbergen, bemoeien zich wel met moslims maar niet met anderen.

Over de kledinggebruiken van andere religie’s hoor je niets. Orthodox joodse vrouwen die hun hoofd kaal moeten scheren en een pruik moeten dragen. Mannen die alleen een pluk haar aan de zijkant laten groeien, bidkrullen, ook een baard hebben, in onze ogen vreemde hoeden op hebben, zwarte pakken dragen met daaronder zichtbaar een bidkleed.
In mindere mate lopen de SGP-mannen en vrouwen er ook zo bij. Ook in een behoorlijk keurslijf uniform, zeker voor de vrouwen.
Van mij mag het allemaal, als het die mensen gelukkig maakt.

Maar ga je dan GVD niet bemoeien met hoe anderen er uit zien! Kijk eerst eens in de spiegel.

Want waarom zijn moslimmannen met een baard ‘haatbaarden’, en andere bebaarde mensen niet? Bij de Algemene Beschouwingen kwam de term weer langs.
😥
Niemand die er iets van zei, ik vind het tenenkrommend. Zo praat je niet over mensen! Of bedoelde Wilders er soms ook joodse mensen mee? Nou dat zullen zijn geldschieters leuk vinden.

Tip voor de oppositie: als hij weer eens over haatbaarden begint, neem dan niet aan dat hij het over moslims heeft. Doe argeloos en vraag waarom hij orthodoxe joden discrimineert. Kijken of dat hem van zijn stuk brengt.

3 gedachten over “De ultraconservatieve Joodse Haredivrouwen dragen een boerka of nikab”

  1. Een helaas wezenlijk punt is volgens mij wel, dat de Haredi-vrouwen hun beloofde land al uit principe nooit echt zullen verlaten, hetgeen er voor zorgt, dat niemand er in het Europese straatbeeld “last” van kan hebben en deze praktijk bij de meeste mensen dus sowieso onbekend blijft.
    😉

  2. De baarden en hoofddoeken in Amsterdam Zuid zijn vaak conservatieve Joden , vraag mij altijd af of Geert daar een uitzonderingspositie voor op het oog heeft bij een eventueel hoofddoekverbod …

  3. Bakra, nee, heeft hij niet, zie ritueel slachtverbod. Zoals ik al vaker heb gezegd, nu de moslims, straks ook de joden weer. Geert is gewoon een verpakte anti-semiet.

Reacties zijn gesloten.