De sympathieën van Ronny Naftaniel

Gisteren verscheen van de hand van de voormalige directeur van de zionistische lobby-tent CIDI Ronny Naftaniel dit bericht op Twitter:

2014-06-21 Naftaniel

Heeft Naftaniel sympathie voor Breivik?
Als ie dat heeft is ie helaas niet de enige. De compleet gestoorde stukjesschrijver van het Parool Theodor Holman kan ie dan een hand geven.
En anders zijn er op Twitter nog talloze soortgelijke misbaksels.

Maar laten wij van Krapuul dit nog maar even een keer in herinnering roepen waar het Naftaniel en Breivik betreft:

2014-06-21 Van Frikschoten

En na de dood van die gek die bovenstaand geschreven heeft, had Naftaniel dit te melden:

2014-06-21 Naftaniel Frikschoten

Dus iemand die het heel normaal vond dat er tientallen kinderen vanwege een waanidee werden vermoord, daarvan vindt Naftaniel (waar je veel van kunt zeggen maar niet dat ie nog te stom is om te poepen zoals de meeste fascisten op Twitter en je mag dus gerust aannemen dat Naftaniel heel goed weet wat voor ideeën zijn verscheiden volger erop nahield) het betreurenswaardig en een verlies voor ‘het debat’ dat zo iemand het leven laat?
Welk debat? Het al meer dan een decennium durende gekrijs en geschreeuw over en tegen moslims? Flikker toch op. Er is helemaal geen ‘debat’ in Nederland en het is er nooit geweest.

Mensen die gepoogd hebben nuance aan te brengen werden uitgescholden voor antisemiet en staan aan steeds grovere bedreigingen bloot die door anonieme toetsenbordstrijders van het vrije woord geuit worden. Dat doen die lui omdat ze menen zich gelegitimeerd te kunnen voelen daartoe door (naast hordes politici die spreken in termen van ‘dijkdoorbraken’ en ‘etnisch monopolie’ of lachen om genocide) de Elma Drayertjes, de Esther Voetjes en de Ronny Naftanielletjes van deze wereld naast media als Het Parool en Trouw of talkshows van het slag ‘Pauw en Witteman’ of ‘Knevel en Van den Brink’ welke rabiate fascisten jarenlang een platform geven en hun uitlatingen de hemel in prijzen.

Zij hebben het klimaat geschapen waarin idioten als Van Frikschoten hun gif meenden te kunnen verspreiden.
Het zal desalniettemin vast aan mij liggen hoor, maar gezien de virulente haat jegens moslims die deze lieden uit media, politiek en maatschappelijke organisaties dagelijks cultiveren en de wereld in slingeren, het ingegeven door haat jegens moslims kritiekloos en klakkeloos vergoeilijken van de oorlogsmisdaden die ‘frontlijnstaat in de strijd tegen de islam’ Israel (heeft Ronny Naftaniel al afstand genomen van die kwalificatie van Israel door nazi Wilders, de inspirator van Breivik’s massamoord?) vrijwel dagelijks begaat jegens Palestijnen (‘faux pas’ volgens haatoma Drayer) wil het er bij mij niet echt in dat die lui erg begaan zijn met de slachtoffers van Breivik.
Daarvoor stinken ze te erg naar de bruine walm van fascisme.
Dat geldt ook voor Ronny Naftaniel die treurde om de dood van een wannabe massamoordenaar en Breivik-fan.
Getuige de suggestie waarvan Naftaniel zich geroepen voelde die te weerleggen, ben ik kennelijk niet de enige die er zo over denkt.

4 gedachten over “De sympathieën van Ronny Naftaniel”

 1. “Welk debat?”

  Oh, oh…maar die kan ik beantwoorden!

  Met een megafoon gaan roeptoeteren voor anderhalf man en een paardekop op een veraf gelegen veldje over hoe ‘slecht de Islam’ volgens zijn wanen zijn.

  En stoer dat die tyfusfascist was, volgens een aantal verstandelijk beperkten op het internet. Stoer, joh!!1!

  Ronny Naftaniel is wél te dom om te poepen. Niet door willen hebbende dat hij met die uitspraak fascisme een warm hart toedraagt. Nee, dat van die kinderen was niet lievvv (volgens RN)…maar ondertussen wel de lui ondersteunen die nog meer doden willen zien.

  Wat maakt dat van Ronny Naftaniel? Juist, een achterbakse hypocriete lamzak. Paspoort afnemen en het land uittrappen.

  Of ga ik nu te ver?

  Nee hè, want dat is exact hetgeen waar Ronny Naftaniel en Esther Voet steun aan blijven geven. Alleen dan met Moslims.

 2. Tientallen kinderen vermoorden , hoe kan je daar als Israelfan nu tegen zijn ..

 3. Door die houding van die Ronny N. altijd maar meer olie op het vuur. Hij zou van Hitler een ijzeren kruis krijgen voor zijn verdiensten in het meehelpen aan de joden vervolging.

  Net als Wilders. Die denkt dat hij door zijn haviken gedrag Israel een dienst bewijst.

  De mens in de straat daar wil gewoon buren blijven zoals het heel lang ging en nog gaat. Het zijn dit soort hardliners die de boel op scherp zetten en laten escaleren. Rechts de dode tak. Andermaal bewijzen zij mijn stelling.

 4. Pingback: PeeVeeVee-gek binnenstebuiten gekeerd | Krapuul

Reacties zijn gesloten.