De speech van Wilders begint al rotte vruchten af te werpen.

In Duitsland roept CSU-leider Horst Seehofer dat er geen immigranten meer bij mogen komen uit ‘vreemde culturen’ als Turkije en Arabische landen. Maar eh, als Nederlander van boven de rivieren snap ik carnaval en Oktoberfeste ook niet en wil er ook niet aan meedoen. Betekent dat dan dat mensen uit die culturen ook niet meer boven de rivieren mogen komen of als Duitsers Nederland niet in mogen? Hou toch eens even op met dat gezeik en ga zorgen dat onze landen weer gezond worden, financieel en sociaal.

5 gedachten over “De speech van Wilders begint al rotte vruchten af te werpen.”

  1. Helemaal mee eens. Ik woon in een dorp aan het plein. Die 3 dagen carnaval vind ik een hel. Dat is mij helemaal vreemd. Maar wil ik carnavallers het land uitgooien of rivieren van bloed? Nee.

  2. Nou zonder die carnavalszotten van beneden de rivieren zaten we nu niet met een extreem rechtse regering opgescheept . Dus er is best iets voor te zeggen dunkt me.

  3. De Duitse televisie heeft afgelopen week een peiling uitgevoerd onder de kijkers met de stelling: “Islam hoort gewoon tot de Duitse cultuur tegenwoordig”.

    Het antwoord is – 63% JA.

  4. #1 en 2: Is het dan zo dat PVV-stemmers eigenlijk gewoon het hele jaar door carnaval willen vieren en met pruiken op zich bezopen willen gedragen, is dat het? 😀

Reacties zijn gesloten.