De SGP: echt een partij die waarde hecht aan het leven

Wie zei het ook alweer? ‘Leuke partij met leuke mensen.’ O ja, de premier van hufterig Nederland die zich gedraagt als een ranzige hoer: kruipt met iedereen op de achterbank van de dienstauto om toch maar vooral premier te kunnen blijven. Zo ook destijds met genocide-lover Kees van der Staaij van die ‘leuke partij met leuke mensen. ‘Ja, geweldig wat een fijne club mensen die lui van nazi-collaborateurspartij SGP.

Menig SGP’er schreeuwde zich afgelopen zomer de keel schor dat genocide-staat Israël het Gaza-getto toch vooral helemaal met de grond gelijk moest maken. Wannabe massamoordenaar en etnisch zuiveraar Geert Wilders van die ‘hele normale partij met hele normale standpunten’ en genocide-lover Kees van der Staaij: ze zijn in hun haat jegens alles wat niet in hun verknipte wereldbeeld past twee handen op één onderbuik.

In de Stentor onder verwijzing naar ‘resistance newspaper turned nazi-leaflet’ Trouw dit weekend een stukje over één of andere heks uit de SGP die graag de doodstraf – sinds 1870 afgeschaft en in 1983 is bepaald in de Grondwet dat de doodstraf nimmer kan worden opgelegd – weer ingevoerd wil zien en die straf ook graag eigenhandig wil uitvoeren.
Leest en huivert:

We mogen, volgens de Bijbel, wel besluiten om een einde te maken aan het leven van een moordenaar of een verkrachter. Van mij mag de doodstraf weer worden ingevoerd. Snel en niet extra pijnlijk of zo – het hoeft geen show op de markt te worden zoals in de Arabische wereld gebeurt. Ja, ook zíjn leven is van God gegeven, maar iemand die zulke gruwelijke dingen doet, heeft al zijn rechten verspeeld. (…) Het klinkt misschien hard, maar ik geloof dat ik – zolang ik het vreselijke lot van zijn slachtoffers maar in gedachten houd – zelf de beul zou kunnen zijn.

Dat Nederland één van de veiligste landen ter wereld is, dat in landen waar de doodstraf wel bestaat de misdaadcijfers er niet wezenlijk door beïnvloed worden en dat het een ontzettend groot goed is dat de zogeheten ‘Twee van Putten’of Cees B. niet ter dood zijn gebracht na hun proces dat aan alle kanten rammelde… het zijn rationele argumenten die niet besteed zijn aan onderbuikfiguren die met de Heer in de hand de meest weerzinwekkende flauwekul verkopen.

Het zal de erfenis zijn van Mark Rutte: dat hij mensen verachtend geteisem als Janse en Wilders en hun clubs wier handelsmerk barbarij is salonfähig heeft helpen maken in een tijd dat dat nou precies het laatste is wat een totaal verziekt land kan gebruiken.
En het zal hem zwaar worden aangerekend. Heel zwaar.

8 gedachten over “De SGP: echt een partij die waarde hecht aan het leven”

 1. Psychopaten willen altijd “andere” mensen doden of stelselmatig aan mensen pijn aanrichten op de weg daartoe.

  Waarom zou je naar een psychopaat moeten luisteren die steeds in zijn dwangneiging naar (bepaalde) Arabische landen of “het islam” als voorbeeld kijkt, terwijl in hetzelfde tijd in alle toonaarden ontkent hij/zij dat zij iets ermee te maken heeft. Zeer gestoorde luitjes.

  Blijkbaar wekt het Heilige boek bij onderontwikkelde mensen neiging tot geweld op. Ze zien alleen het geweld erin.
  Ze lezen het verkeerd, niemand die ze zal verbeteren, nog erger – niemand die ze het weg naar de politiek zal belemmeren.
  Net als met Wilders.

  Ultrarechtse fanatici.
  Ze verzieken Nederland elke dag steeds meer.

 2. Dus nog iemand die graag mee wil doen aan de moordpartijen die IS al met genoegen uitvoert. Was Janse moslim geweest, had ze zich zeker en vast aangemeld bij de strijders in de Levant.

 3. “We mogen, volgens de Bijbel, wel besluiten om een einde te maken aan het leven van een moordenaar of een verkrachter.”

  En dat niet alleen! Wanneer een kind zeg maar onder invloed van bepaalde middelen (zeg, alcohol) thuiskomt, dan mogen de ouderen (van de kerk; niet de ouders) het onder invloed verkerende kind stenigen.

  En meer van dat “fraais”.

  Zou eigenlijk ‘es een lijstje moeten maken met hoe weinig verschil er is tussen de opvattingen/ interpretaties van islamitische extremisten en grefo’s.

  Weinig verschil in ieder geval…

 4. Weer eens een clubje mensen die uit de Bijbel halen wat zij willen halen. Het grootste deel van deze mensen zijn waarschijnlijk nooit verder gekomen als het Oude Testament, wat vol staat van ISachtige taferelen. Ik denk dat zij zich in de praktijk nauwelijks kunnen voorstellen wat dit betekent, want de meeste van hun kiezers/geloofsgenoten hebben in geestelijk opzicht nooit verder gekeken dan hun eigen dorp of stad(je). Geen wonder dat men in vele gevallen dan een kokervisie ontwikkelt.

  De doodstraf is iets onherroepelijk en iedereen kan voorbeelden uit eigen land maar ook uit de VS aandragen waar onschuldigen ter dood zijn gebracht.
  Ik zou wel een uitzondering willen maken voor genocideplegers (Eichmann bijvoorbeeld)

  Dat die mevr. Janse desnoods voor beul wil spelen bewijst al dat zij volkomen wereldvreemd is. Ik zou haar eens aanraden op dit vlak wat op te zoeken op You Tube. Kijken of ze dan nog zo flink lult.

  Deze opmerking druist naar mijn inziens ook volkomen in tegen het door haar, zegt zij, zo vurig aangehangen Evangelie. Het zal haar dan ook wel ingefluisterd zijn om in Bijbelse termen te spreken door Beëlzebub!

 5. Wat een stelletje moraalridders hier.

  Als er iemand van je familie / naaste wordt vermoord of je kan dat voorkomen dan wil ik het allemaal nog wel eens zien wat de moraalridders
  hier zouden doen.

  In dat perspectief moet je dit zien en heeft Janse gewoon een punt.

 6. @Van Geffen
  Nu heb je toevallig iemand te pakken die dat is overkomen. Twintig jaar geleden is mijn moeder tijdens een inbraak vermoord. De dader was een 17 jarig zoontje van een politie-agent ene, Rob van der Elst. Dit ettertje is toen veroordeeld tot 2 tot 4 jaar jeugd TBS. ( Met hun 21e zijn ze dan altijd vrij, ook al zijn ze zo gek als een deur) Aan deze uitermate lage straf heb ik mij zeer gestoord, maar waar ik mij het meeste aan stoorde was de hulp aan de nabestaanden. Dat was ( hoe het nu is weet ik niet) wat slap gelul van slachtofferhulp . Mijn vader kreeg wel smartegeld ( 1500 gulden) en als hij niet zou hebben kon hij ook nog 3500 gulden krijgen, terwijl een normale begrafenis in die tijd al zo’n 7000 gulden kostte.Kortom een belachelijke vertoning.

  Toch en toen ook niet ben ik nooit een voorstander van de doodstraf geweest. Ik heb altijd gevonden dat je je dan tot het niveau van de dader verlaagde.Niet dat je geen wraakgevoelens hebt, zo had ik graag gezien dat hij veel langer de bak in zou gaan. Maar zou hij de gevangenis in gaan dan zou hij nooit langer dan een half jaar hebben gekregen C.Q met aftrek van voorarrest zou dit ettertje na 3 maanden al weer op straat staan.

 7. Pingback: Tien minuten en schuldig omdat ie zwart was… | Krapuul

 8. Pingback: ‘1Vandaag': volkomen de weg kwijt | Krapuul

Reacties zijn gesloten.