De PVV schrijft weer eens een brief

by  @Traxor
by @Traxor

In een open brief aan minister president Rutte laat de PVV weten dat ze nog steeds een xenofobe haatpartij zijn die alhoewel ze de beste vriendjes zijn met de meest rabiate antisemieten in Europa, het heel normaal vinden om op te roepen tot het sluiten van de grenzen voor alle moslims, het aanpakken van de islam, het opsluiten en deporteren van Jodenhaters en ISIS-aanhangers.

Want zolang Rutte dit niet doet is hij en alleen hij verantwoordelijk voor dat “de haat voor joden, christenen, atheïsten en niet-moslims in het algemeen die de islamitische wereld kenmerkt, zich nu ook over Nederland verspreidt”.

Ik kan mij nauwelijks voorstellen dat Rutte ook maar één moment onder indruk is van dit vod vol klinkklare onzin en waandenkbeelden. Maar Geert moest, vanwege zijn geflirt met de Jodenhaters in Europa, toch wat doen om zijn Amerikaanse geldschieters en vrienden in Israël gerust te stellen. Of dat met dit vodje lukt is nog maar de vraag.

Ook Leon de Jong laat nog even weten dat vrijheid van meningsuiting alleen voor de uitverkorenen is en niet voor hen die kritiek hebben op de slachtpartij die Israël heeft aangericht in GAZA. Deze moeten een enkele reis naar het door het IDF in 2001 platgebombardeerde vliegveld naar Gaza boeken.
Twitter - leondejong- Waarom boeken al die pro-Gaza ...

5 gedachten over “De PVV schrijft weer eens een brief”

  1. Wilders roept op tot afschaffing van de vrijheid van godsdienst. Moslims dienen namelijk te worden geweerd.

    Na zijn pleidooi voor een verbod op de koran toont dit aan dat Wilders nog steeds knettergek is.

  2. Nu nog als schizofrene Nederlandse neo-zionist alle tunnels opblazen waardoor al die moslims natuurlijk ook naar Nederarabie en Eurarabie kruipen en gekropen zijn..

Reacties zijn gesloten.