De PVV en zijn reetveteraanhang

Athene is de bakermat van de joods-christelijke beschaving, dat is algemeen bekend. En het ligt in de vuurlinie van de tsunami van islamisering, ook dat is algemeen bekend.

Henk en Ingrid liggen graag in hun reetveters aan het strand in Griekenland. En als ze daar zo liggen valt het hun op dat er best wat harder gewerkt mag worden daar. Zij zijn op vakantie, maar die Grieken toch niet? Wat schreef de Lijder ook alweer?

Is het waar dat Griekenland naar schatting 16 miljoen euro per jaar uitbetaalt aan pensioenen voor vele duizenden overleden Griekse ambtenaren? Hoeveel gekker kan het nog worden met het corrupte Griekenland?

Ja, de Griekse minister van financiën is er naar aan het kijken.
En zestien milJOEN is toch mooi zestien miljoen, moet je niet onderschatten op een bedrag van 110 milJARD euro interventiegeld…

Bent u inmiddels de naïviteit voorbij en tot het inzicht gekomen dat dit een extra reden is geen cent Nederlands belastinggeld meer aan het corrupte Griekenland te spenderen?

Hoeveel Nederlands belastinggeld gaat er eigenlijk op aan deze Kamervragen over reeds bekende – “feiten” is bepaald een te groot woord. Het antwoord is bekend.
Het PVV-racisme is niet beperkt tot moslims, dat is alles wat we kunnen zeggen.

11 gedachten over “De PVV en zijn reetveteraanhang”

 1. Om eerlijk te zijn, is Griekenland natuurlijk een bakermat van de westerse beschaving, maar eigenlijk toch niet zozeer van de “joods-christelijke beschaving”, lijkt me…
  😉

 2. hoe veel zou het ABP jaarlijks wel niet moeten terugvorderen wegen onterecht betaalde pensioenen omdat de nabestaanden “vergeten” zijn om het overlijden van een voormalig ambtenaar op tijd te melden?

  het zal ongetwijfeld om miljoenen gaan

  misschien is dat een reden voor de EU om de kommer en kwel van de komkommerkwekers in Nederland maar niet te compenseren

 3. @1
  Het is net zozeer de bakermat van de joods-christelijke beschaving als het de vuurlinie tegen de tsunami van islamisering is.
  Wilders wil graag een grote muur (Israelische stijl) langs de rivier de Evros, de landgrens tussen Turkije en Griekenland, om de islam tegen te houden. En dat mag Griekenland natuurlijk zelf betalen.

 4. MadPride Schreef:

  Om eerlijk te zijn, is Griekenland natuurlijk een bakermat van de westerse beschaving, maar eigenlijk toch niet zozeer van de “joods-christelijke beschaving”, lijkt me…

  Zeker wel!
  De apostel Paulus heeft juist vanuit Griekenland het evangelie van Christus verkondigd.
  Paulus was aanvankelijk net als Jezus een Jood, maar beiden hebben zich toen bekeerd tot het Christendom waardoor ze de Joden eeuwenlang mochten vervolgen omdat die immers weigerden toe te geven dat hun geloof hartstikke fout was aangezien ze doodleuk beweerden dat Jezus niet de Zoon van God was, wat inderdaad een prima reden was om ze te vervolgen.
  Tegenwoordig mag je helaas geen Joden meer vervolgen, maar daarvoor inde plaats hebben we nu de moslims die ook beweren dat Jezus niet de Zoon van God is maar voortgekomen uit een kunstmatige inseminatie dóór God. En da’s nog veel strafbaarder volgens de Christenen én de Joden én Wilders.

 5. Boze heks Schreef:

  Maar ook de noordelijker gelegen stoottroepen tegen ”de tsunami van islamisering”, de Roemenen en de Bulgaren, moeten natuurlijk vooral thuis blijven, en stoottroep spelen. Het is volgens de PVV niet de bedoeling dat zij naar Nederland vertrekken om hier te werken. Daar komt namelijk allemaal ellende van. http://www.pvv.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=416

  Da’s inderdaad nogal onthutsend wat Wilders schrijft.
  Immers als goed Limburger komt hij op voor MVV, de Maatschappelijke Voetbal Vereniging Maastricht, een vereniging in geldnood die best wel wat betalende supporters kan gebruiken iets wat je best verplicht mag stellen, dus:
  [“Op mijn feitelijke vraag hoeveel MVV-plichtige vreemdelingen uiteindelijk worden vrijgesteld van de MVV eis, las ik tot mijn grote schrik dat dit in 2006 maar liefst 8 duizend 8 honderd waren. Dit jaar staat de teller al op 5 duizend 5 honderd.”]
  Zo zie je maar weer dat als straks heel Maastricht is geïslamiseerd, dat dat komt doordat de Bulgaren en Roemenen iets weer niet wel hebben gedaan en dankzij links weer niks hebben gedaan behalve de criminaliteit opgeschroefd.

 6. @#7- Sjezus, als je het hele epistel van Zietse Vliegsema leest krijg je haast meelij met de voorzitter, die en passant ook nog even gevraagd wordt inhoudelijk te reageren op een juridische zaak?

  Als je die pipo moet geloven moet je helm op, bergschoenen aan en een kogelvrij vest als je effe een naar buiten wilt om een boodschapje te gaan doen.
  Vrolijke man, lijkt me.

  Doet een beetje denken aan Bill Hicks, nadat -ie 24 uur onafgebroken naar CNN heeft gekeken en dan doe je je raam open hoor je alleen wat krekeltjes “where is all this shit happening man?”

 7. even een geheimpje , die Grieken zijn allemaal Taqqiya-Moslims , net als iedereen ten zuiden van Wenen daar in Oost Europa.. want wij Moslims moorden namelijk iedereen uit die geen Moslim is of dwangbekeren ze , dus na al die jaren Ottomaanse overheersing konden er helemaal geen Christenen van wat voor soort dan ook daar over wezen ..

 8. De PVV’er met wie ik het meest in de clinch heb gelegen, slechts gekleed in een reetveter…. 😐

  Zoals ambassadeur Londo Mollari ooit zei: “Ik stop nog liever mijn hoofd in een fusiereaktor.” 😛

 9. Henk Veldman Schreef:

  MadPride Schreef:
  Om eerlijk te zijn, is Griekenland natuurlijk een bakermat van de westerse beschaving, maar eigenlijk toch niet zozeer van de “joods-christelijke beschaving”, lijkt me…

  Zeker wel!

  De apostel Paulus heeft juist vanuit Griekenland het evangelie van Christus verkondigd.

  Verhip, daar heb je een punt! 😳

Reacties zijn gesloten.