De overtreffende trap van weerzinwekkend

Toch altijd weer schokkend te zien hoe kritiekloos het zogenaamde journaille zich willens en wetens voor het karretje laat spannen van het fascisme.
In het Nieuw Israëlitisch Weekblad – dat per volgende week de bij het CIDI uitgerangeerde Esther Voet van het haatblog Jalta (u weet wel: dat van liever AIDS dan moslims en lachen om gaskamers) als hoofdredacteur heeft – mag PVV-fascist en vuurwapengek Gidi Markuszower van Max van Weezel ongegeneerd en zonder enige tegenspraak oreren over de wenselijkheid van het invoeren van Apartheid.
Zoals recentelijk PVV-kloon van Alfred Rosenberg, Martin Bosma in een reclamepraatje voor zijn variant van ‘Mein Kampf’ bij Jeroen Pauw (who else?) de Apartheid in Zuid-Afrika mocht ophemelen.
Fascisme als business en infotainment.

Ik vind dergelijk gajes weerzinwekkend maar ze worden er zo mogelijk in overtroffen door (inderdaad) types als Max van Weezel (als u op de link klikt weet u meteen waarom die apartheidsverheerlijker zonder tegenspraak mocht kakelen over zijn hersenspinsels), Tijs van den Brink en Jeroen Pauw die er willens en wetens voor kiezen de mensenverachtende ideeën van die oorlogsmisdaden-apologeet namens Likoed Nederland en zijn Lijder te verspreiden. Zij en hun redacties kiezen er voor (niets of niemand die ze daartoe dwingt) telkens maar weer ‘enge moslims’ op te voeren (of nazis die die ‘enge moslims’ wel even zullen opknopen) bij elke gelegenheid die ze krijgen en aldus de ‘hearts and minds’ vol te pompen met het gif van de haat net zolang totdat het een keer heel erg fout gaat.

Bij dat vergiftigen van de samenleving hebben ze bondgenoten als Lodewijk Asscher, Frans Timmermans, Eberhard van der Laan, Gert-Jan Segers en Han ten Broeke (de imbeciel van ‘de PVV met leden’ die werkelijk schijnt te geloven dat slechts het subsidiëren van een Gaypride voldoende is om apartheid en fascisme aan het oog te onttrekken) met hun voortdurende stemmingmakerij en selectieve verontwaardiging als het gaat over racisme en vreemdelingenhaat.

Meer nog dan Bosma en zijn kornuiten zijn zij het die daarmee de weg plaveien voor die door Markuszower gewenste apartheidsstaat en de burgeroorlog die daar ongetwijfeld ooit uit voort zal vloeien.
Want laten we wel wezen: als je voortdurend en luidruchtig (flut-)onderzoekjes laat doen naar het vermeende antisemitisme onder deze of gene groep mensen met geen ander doel dan stemming te trappen (en wat zou dat doel anders moeten zijn dan dat?), wetgeving en verordeningen instelt om imams de mond te snoeren (middels inreisverboden bijvoorbeeld), kritiek op de moorddadige praktijken van Israël gelijkstelt aan antisemitisme en nog warmere banden wil aanknopen met een land dat geregeerd wordt door lieden die oproepen tot het uitmoorden van een heel volk, ben je een bedreiging voor hele bevolkingsgroepen van een nauwelijks te overschatten omvang.
Eberhard van der Laan die zoals ook te lezen is op de site van het NIW, vindt dat ie toch zéker een keer naar het Israël moet dat jongelui lachend laat doodbloeden, radeloze en wanhopige moeders die hun kind zien sterven slaat, gezinnen doelbewust uitmoordt, wens ik een goede reis. Ik hoop dat ie daar blijft bij zijn genocidale vrienden.
Ze passen namelijk bij elkaar.

2 gedachten over “De overtreffende trap van weerzinwekkend”

  1. Pingback: Het vergif van Jeroen Pauw cs. | Krapuul

  2. Pingback: Het vergif van Bertelsmann-onderdeel RTL | Krapuul

Reacties zijn gesloten.