De moslims hebben het gedaan!

Guido van Woerkom, de Algemeen Directeur van de ANWB, moet en zal de opvolger worden van de te kritische en te rechtschapen Alex Brenninkmeijer als Nationale Ombudsman.
Nou kan deze meneer van Woerkom nooit Nationale Ombudsman worden van alle Nederlanders (net zoals de imbeciel en racist Mark Rutte als zetbaas namens de banken en de grote ondernemingen nooit premier van alle Nederlanders kan zijn) om de doodeenvoudige reden dat hij jarenlang de baas was van wat gewoon een auto-en asfalt lobby was.

Zo iemand moet in de toekomst een bemiddelende rol gaan spelen bij een conflict tussen de overheid die bijvoorbeeld de tegenstander van een nieuw stuk aan te leggen asfalt het leven zuur maakt en die tegenstander?
Dat is lachwekkend en vooral cynisch als men het serieus meent.
Maar er is meer. Zoals bekend is ook Van Woerkom met zijn uitspraak destijds over Marokkaanse taxichauffeurs kennelijk van mening dat het tegenwoordig alom gehoorde ‘minder, minder, minder’ en het daarmee verband houdende ‘gaan we regelen’ helemaal niet zo gek is.
Lijkt me lastig zo iemand als bemiddelaar in een conflict met de overheid te moeten accepteren en te kunnen vertrouwen als Marokkaan of überhaupt als iemand die niet tot de ‘bezorgde burgers wier zorgen je serieus moet nemen en die je erbij betrekken moet’ gerekend wordt door de kringen waar meneer zichzelf blijkbaar liever in ziet verkeren.

Maar Van Woerkom moet en zal Nationale Ombudsman worden en dus draait autokrant en spreekbuis van bruin Nederland en de ‘bezorgde burgers’ de zaken om en begint gewoon een ordinaire hetze tegen hen die heel terecht kritiek uiten op het spelletje dat moet leiden tot de benoeming van Van Woerkom.
Het niveau is dan ook typisch dat van de Telegraaf- en PVV tokkies: ‘hij (Mohammed Azaraf- RvdG) is zelluf ook fout!’
Als je het betreffende bericht leest hoor je in gedachten alweer het verongelijkte janktoontje dat zo kenmerkend is voor stompzinnig rechts.

‘Hij is zelluf ook fout!’
Zelfs al zou dat zo zijn dan zou nog ieder mens met iets meer dan twee hersencellen en ook maar een greintje fatsoen in zijn donder het geen goed idee vinden een ordinaire racist op zo’n belangrijke post als Nationale Ombudsman aan te stellen.
Tenzij je een heleboel mensen met die benoeming willens en wetens een klap in het gezicht wilt geven: moslims, Marokkanen, bijstandsgerechtigden, mensen actief in de milieubeweging, asielzoekers, mensen die zich inzetten voor asielzoekers……. en ga zo maar eindeloos door.
En niet in de laatste plaats om de heer Brenninkmeijer in zijn gezicht te spugen want die was te kritisch naar de zin van Bruin II en de broodschrijvertjes ervan bij tokkiepaper ‘de Telegraaf.’
De Telegraaf van het concern waar men het heeft over het uitroeien van niet welgevallige mensen middels het ebola-virus en die mensen die verdrinken in de Middellandse Zee uitlachen en uitmaken voor ‘dobbernegers.’

8 gedachten over “De moslims hebben het gedaan!”

 1. Volgens mij zijn er veel meer tegenstanders dan die ene vermeende radikalerik. Toen ik van het plan hoorde was ik direct verbaast. Ik snap al niet dat er iemand met het idee op de proppen is gekomen, maar goed. Maar die dwaas moet toch nog wel enkele mensen om zich heen gehad hebben die het direct hadden moeten afschieten? (niet letterlijk natuurlijk!!)

  “Van Woerkom zei in 2010 dat hij zijn vrouw liever niet met de taxi liet gaan omdat „er nog wel eens een Marokkaan achter het stuur zou kunnen zitten”. Hij bood direct excuus aan, ging in gesprek met Marokkaanse organisaties en dacht dat de kwestie was afgehandeld.”
  Hoe dom kun je zijn. Voor een ANWB directeur is het hiermee inderdaad afgehandeld. Voor een toekomstig ombudsman uiteraard niet.

 2. Zijn vrouw kon wel eens met een chauffeur van marokkaanse afkomst in een taxi zitten??
  Oke,ehh dacht van woerkom dat zijn vrouw zo mooi is en dat ze dan door een marokkaan verkracht zou worden tijdens de rit?
  Of was van woerkom bang dat zij juist een beurt kreeg die ze graag wilde?

  Gewoon als ieder ander je favoriete taxihouder zijn of haar nummer in je tas of telefoon en hoef je nooit een bijvoorbeeld tokkie of racistische of pvv stemmende taxichauffeur te nemen en die je dan nog verbitterd in je handen kijkt of je fooi geeft…

 3. “De moslims hebben het gedaan!”

  Wie anders om het ressentiment onder ‘de bevolking’; u weet wel, die ene ‘Henk en Ingrid’, een opgedrongen beeld te geven. Opsporing verzocht, enzo, jeweetwelenzovoorts.

  Guido van Woerkom is niet ‘vrij van discutabel gedrag’, en dat maakt hem derhalve geen ‘ombudsman van mijn Nederlandsche(n) zaken’. Afvoerputje, linea recta.

 4. Los van hoe goed of fout Mohammed Azaraf is of is geweest; dit doet helemaal niet ter zake.
  Hij is niet vanuit de achterkamers naar voren gefrommeld om Nationale Ombudsman te worden gemaakt.

  Dus al dat gejank over de boodschapper is nog veel minder ter zaken doende dan op het eerste oog lijkt.

 5. Ach kijk nu toch, we hebben hier weer een vertegenwoordiger van de grootste deel van de ultrarechtse Nederlandse kiezers – de ochochochtochtoon.

  Altijd ultrarechts, altijd hatelijk.

  Kijkt u zelf – de ochochochtochtoon – trouwe kiezer van Wilders/PVV.

 6. Beste Nexus,

  Helaas begrijpt u mij verkeerd of ben ik niet duidelijk geweest,
  De hetze van een zekere fabrikant van visverpakking tegen Mohammed Azaraf doet niet ter zake, zijn verleden doet er niet toe.
  (Dit is wat ik probeerde duidelijk te maken in mijn vorige reactie)

  Dat gejank van “wakker nederland” doet zo enorm volslagen niet ter zake.
  Mohammed Azaraf is niet naar voren geschoven als Nationale Ombudsman.

  Gelooft u mij, als er iemand niets van haatkuifje moet hebben, ben ik het wel.

 7. Hier nog een verhelderend stuk en het verklaart mogelijk achter welke viezerik de Telegraaf – van het concern waar men lacht om verdrinkende mensen en ze e-bola toewenst – zich bij onderhavige haatcampagne om een racist op de troon van Nationale Ombudsman te krijgen verschuilt:http://www.frontaalnaakt.nl/archives/factcheck.html
  Ik wou dat ik me eerder had gerealiseerd dat er al over die meneer Azaraf geschreven was en hoe hij in het vizier is gekomen van de hedendaagse nazi’s…
  Ik had het jullie dan zeker niet onthouden, maar bij deze alsnog.

 8. Mocht ik me hebben vergist dan mijn excuses aan ochochochoch.

  Het is tegenwoordig etnische oorlog in Nederland, middels o.v.a. de twee maten meten principe en dat doet de zaken verscherpen.

  Overigens vind ik het een meesterzet van de VVD-elite mbt Guido van Woerkom omdat straks zodra Justitie allerlei Racisme en Discriminatie zaken gaat seponeren, indien ze überhaupt worden aangenomen, gaan de burgers naar Guido van Woerkom die “niet veel” ermee zou kunnen doen. Prachtig VVD handeling.

  De burgers hebben geen rechten meer, de Democratie is afgeschaft omdat het niet voldoende lucratief is.

  Naar wat Sjaak zegt – het kapitaal wint altijd.

Reacties zijn gesloten.