De moorddadige vrienden van Hans van Baalen

Weken lang hebben de Nederlandse sheeple-media als NOS, Radio 1 en al die andere propagandistische roeptoeters van het corporatisme lopen te blèren over het gewelddadige  karakter en de bloeddorstigheid van de regering-Janoekovitsj.

Wekenlang zijn de ‘demonstranten’ in Kiev en hun vreedzaamheid opgehemeld tot kotsens toe door diezelfde leugenaars en opgevoerd als een soort David tegen een uiterst bloeddorstige Goliath.

Die Janoekovitsj was overigens wel president als gevolg van een proces dat door de EU als democratisch werd beschouwd en vorig jaar stond Neerlands nationale nar zonder visie nog met een bojo van Shell en diezelfde Janoekovitsj breed lachend op de foto na het sluiten van een lucratieve deal over de winning van schaliegas in Oekraïne.

Eerder schreef Krapuul al over hoe Nederland die  Oekraïense graaiers en gauwdieven hielp belasting via Nederland te ontduiken en sterker nog: de Nederlandse ambassade in Kiev blijkt vorig jaar november (tegelijk met het begin van de jongste golf van ‘protesten’) voorlichting te hebben gegeven aan het gajes hoe geld kan worden weggesluisd via Nederland.

Nederland dat helpt de nationale rijkdommen van een soeverein land te verkwanselen en een heel volk – niet het enige trouwens – te beroven en uit te knijpen.  De Nederlandse overheid (wederom) als verlengstuk van de maffia.

Afijn, om een lang verhaal kort te maken: Janoekovitsj was uit de gratie en moest weg.  Er kwamen om dat te bewerkstelligen ‘protesten’ en hier in Nederland putten de sheeple-media zich uit in het ene gruwelverhaal na de andere horror story over die verschrikkelijke en door en door corrupte Janoekovitsj.

Wat dat laatste betreft: ik geloof niet dat er ooit iemand de moeite heeft genomen eens te trachten een vergelijking te maken tussen wat die Oekraïense boef bij elkaar gegraaid heeft en wat de roofadel waartoe koning pils en zijn gemalin – dochter van een fascistische samenzweerder – toe behoren in de afgelopen eeuwen bij elkaar gestolen heeft. Zou interessant kunnen zijn. Het zou in zijn algemeenheid geen kwaad kunnen voordat men hoog van de toren blaast over corruptie, zwendel en diefstal (en daarbij de gebruikelijke grote woorden gebruik) , eerst even de vergelijking te maken met de eigen roofadel. Zelfreflectie en bescheidenheid zijn competenties waar Nederlanders nog wel enige slagen kunnen maken.

Maar goed, terug naar de ‘heroïsche protesten’ in Kiev. U kent  de (voorlopige) afloop: Hans van Baalen kwam, Hans van Baalen wees met zijn ’tenk-joe’- vingertje en… Janoekovitsj weg, nazi’s plus allerlei andere Hitler-adepten aan de macht in Kiev en bijna oorlog met Rusland. Inderdaad: het absolute hoogtepunt in het miserabele. waardeloze leven van Hans van Baalen.

Machtergreifung in Kiev. Helemaal super. Om de vingers bij af te likken. Geweldig! En was er al zo links en rechts twijfel over de spontaniteit en het oprechte karakter van de ‘opstand’ in Kiev en waren er al die met reden meer de neiging hadden de gebeurtenissen die nazi-tuig in een groot land in Europa aan de macht brachten te betitelen als een min of meer verkapte staatsgreep, nu komt daar nog het bericht bij dat het de organisatoren van dat oproer zelve waren die schoten op demonstranten.

De conclusie kan niet anders zijn dan dat de nazi-vrienden van VVD’er en Joop Glimmerveen-kontlikker Hans van Baalen moorddadig tuig is dat met steun van het Westen Oekraïne rijp heeft gemaakt om nu helemaal leeg geperst en gezogen te worden ten behoeve van het corporatisme.

Zoals de VVD in Nederland bereid is gebleken met fascisten samen te werken ten einde de macht te kunnen veroveren, is de club ook zeker elders niet te beroerd om nazi’s een handje te helpen of op zijn minst met een wijzend vingertje moreel te ondersteunen bij hun moorddadig werk ter verspreiding van ‘de democratie’.

Hans van Baalen: medeplichtig aan moord begaan door fascisten?

Het zou heel goed kunnen. Het zou per slot van rekening niet de eerste keer zijn dat de VVD medeplichtig is aan het ondersteunen van fascistisch geboefte.

Geld is alles zaligmakend en  mensenlevens tellen niet in het wereldbeeld van Hans van Baalen en zijn vrienden.

5 gedachten over “De moorddadige vrienden van Hans van Baalen”

 1. Juist, het ergste tuig loopt overal rond en Fransje is er een van.

 2. Het doet hem een deugd dat Ralph dit allemaal opschrijft.
  We leven in Nederland in een Media-Goelag waar alleen teksten die van bovenop goedgekeurd zijn worden elke dag telkens op TV, Radio en media voorgelezen.

  In een Maffialandschap mag je vooral de Maffia-bonzen niet krenken, dat wat Ralph met de typische Nederlandse neoliberale maffioso Van Baalen doet.
  Het is nieuws, het is echte onafhankelijke berichtgeving. Het is vrijheid van berichtgeving.

  Dit moet meer worden, de vrijheid moet ‘s’een keertje de Nederlandse Media-Goelag gaan raken.

 3. Ik weet dat sommige dingen zodat ze voor het eerst worden vermeldt, komen moeilijk door, daarom neem ik de vrijheid om de gerespecteerde Paul Craig Roberts hier te citeren voor degene die zouden het origineel in Engels willen lezen:

  “This is a dilemma for Putin. His low-key approach has allowed Washington to seize the initiative in eastern Ukraine. The oligarchs Taruta and Kolomoyskiy have been put in power in Donetsk and Dnipropetrovsk, and are carrying out arrests of Russians and committing unspeakable crimes, but you will never hear of it from the US presstitutes. Washington’s strategy is to arrest and deep-six the leaders of the secessionists so that there no authorities to request Putin’s intervention.

  If Putin has drones, he has the option of taking out Taruta and Kolomoyskiy. If Putin lets Washington retain the Russian provinces of eastern Ukraine, he will have demonstrated a weakness that Washington will exploit. Washington will exploit the weakness to the point that Washington forces Putin to war.

  The war will be nuclear.”

  We hebben allemaal verantwoordelijkheid om onze vrede te bewaren waar figuren als MJF hebben geen enkel verantwoordelijkheid en mogen van alles roepen.

 4. Verplicht leesvoer voor Van Baalen en zijn partijvrienden. Hij heeft meer schade aangericht dan een constructieve bijdrage geleverd aan een oplossing van de problemen. Ook hij heeft met alle andere betrokkenen, een ‘smoking gun’ in handen.
  Toen de Sowjet Unie uit elkaar viel, werd met NATO Partners overeengekomen, dat de NATO niet oostelijker zou optrekken. In het Kremlin is dit niet vergeten. Bovendien werd toen met instemming van de NATO een pachtovereenkomst voor de Zwarte Zee vloot gesloten. Als Chrotsjev had geweten dat de EU zo expansionistisch bezig is, had hij nimmer de Krim cadeau gedaan aan Kiev.Laat de EU eerst maar de Balkan problematiek onder controle krijgen waar de NATO Serviers wegbombardeerden en de EU maar niet onder controle kan krijgen.
  De strategische consequenties van het EU beleid zijn volledig onderschat. Als de Europese leiders nu niet inbinden hebben EU-burgers straks ook een blauwe neus. Oekraine en de Krim was voor de EU een brug te ver
  e

  Daar komt nog iets bij. Vergaande sancties kan de EU, met name Duitsland zich nauwelijks permitteren, want dan ligt het energiebeleid volledig in duigen. Beter zou zijn dat de EU Obama intoomt. Belligerente taal is het laatste wat Europa nodig heeft.

  Twee weloverwogen artikelen die er toe doen:

  http://www.cicero.de/weltbuehne/krim-krise-auf-den-westen-ist-kein-verlass/57164
  http://www.cicero.de/weltbuehne/krim-krise-der-westen-hat-keine-schuld/57169

 5. @sympateaser, Chroetsjov kon niet weten over ‘een EU die zo expansinistisch bezig zou zijn’ omdat a) de EU in zijn huidige vorm destijds niet bestond en b) de Sovjet-leiders van die tijd er ook niet van uitgingen dat het land dat ze bestuurden enige decennia later verleden tijd zou zijn. Waar ik wel in mee kan gaan en het van harte mee eens ben is de constatering dat het fascisten-vriendje met zijn vingertje een weinig constructieve bijdrage heeft geleverd aan een eventuele oplossing van de problemen en derhalve ook zeker medeverantwoordelijk is voor wat er gebeurd is en nog wellicht staat te gebeuren. Je moet olifanten namelijk niet loslaten in een porseleinkast en zeker niet als die porseleinkast ook nog eens van wrakhout is gemaakt.

Reacties zijn gesloten.