De mediacratie is een feit

Wat je op televisie vertelt is blijkbaar belangrijker dan wat je in de Kamer zegt, wat Gerd Leers laat eerst via Buitenhof weten dat de asielprocedures onder zijn bewind zijn verkort, en stuurt daar pas morgen een brief over naar de Kamer. Leers herhaalde toch nog eens dat immigratie niet uitsluitend negatief bezien hoeft te worden. Ben benieuwd of Wilders daarover nog wat te blaffen heeft via Twitter.

4 gedachten over “De mediacratie is een feit”

 1. Tja, Leers zegt dat immigratie niet uitsluitend negatief bezien hoeft te worden.
  Fout is wel dat als iemand hier woont en werkt de parasiet is die van de hardwerkende ondernemer ijskoud ook nog loon vraagt en daarnaast ook nog eens vrouw en kinderen hier naar toe wil halen en dat terwijl we weten dat vooral die gasten uit niet westerse landen hun vrouwen onderdrukken en mishandelen en hun kinderen op dievenpad sturen.

 2. Niet alleen dat hij zegt ook dat het best begrijpelijk is dat je bang bent voor de vreemdeling ;).

 3. Henk Veldman Schreef:

  Tja, Leers zegt dat immigratie niet uitsluitend negatief bezien hoeft te worden.
  Fout is wel dat als iemand hier woont en werkt de parasiet is die van de hardwerkende ondernemer ijskoud ook nog loon vraagt (…)

  Nou precies, de uitdrukking is toch ook werkGEVER? Dat wil zeggen dat hij dat werk als gunst aan jou geeft zonder enige tegenprestatie. Het moet maar eens afgelopen zijn met dat rooie tuig.

Reacties zijn gesloten.