De maskers vallen: Likud-leider ziet geen probleem in ontmoeting met delegatie Vlaams Belang

Ofir Akunis, staatssecretaris onder premier Netanyahu, en een belangrijke jongere leider van Netanyahu’s Likud-partij, heeft vorige week in het Bureau van de premier (in feite het ministerie van Netanyahu en van hemzelf) een ontmoeting gehad met een delegatie van de Belgische ultra-rechtse partij, Vlaams Belang, die Israel bezocht. De delegatie stond der leiding van de partijleider, Filip de Winter.
Vlaams Belang wordt, net als de Franse Parti National van Marine le Pen, geacht antisemitisch te zijn. De Belgische Joodse gemeenschap mijdt om die reden elk contact met de partij. De overige Belgische partijen houden een ”cordon sanitaire” in stand rondom Vlaams Belang.
Maar Akunis maakte geen geheim van de meeting. Op zijn Facebook pagina vermeldde hij de bijeenkomst, begeleid door een foto. Hij deed dat zonder het maken van excuses en zonder eromheen te draaien,”zoals hij schreef.
 (Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via: Abu Pessoptimist

3 gedachten over “De maskers vallen: Likud-leider ziet geen probleem in ontmoeting met delegatie Vlaams Belang”

  1. Het anti semitische van Front National komt voort uit twee dingen: FN behoort niet tot het Franse establishment, dat van Sarko en Hollande, en FN wil geen Europa, het laatste is voldoende om je in ogen van joden tot een antisemiet te maken.

  2. Voor mij is een van de grootste tekenen van Anti-semitisme het gebruik van “joden ” in een reactie op een stukje over een gebeurtenis in het zgn ” israel” , gooi je het samen met een opmerking die impliceert dat “joden “achter de EU zitten dan kom je op een stupiditeitsniveau die zelfs de gemiddelde PVV plotseling in de buurt van een kwijlende sint bernard lijkt te doen brengen …

  3. Mij is.vooral opgevallen dat volgens Haaretz de kritiek op het VlaamsBelang-knuffelen door de kolonistenvleugel van Likud, afkomstig is van het ministerie van buitenlandse zaken, waar Avigdor Lieberman de scepter zwaait. Wilders placht nogal te pochen op zijn nauwe band met Lieberman. Blijkbaar deelt de laatste niet bepaald Wilders’ eurofascistische vrijages.

Reacties zijn gesloten.