De Krapuultrofee zonder naam

De Krapuultrofee zonder naam heet zo omdat ik eigenlijk nog geen goeie naam heb kunnen verzinnen voor deze trofee. Misschien de gouden spreekbuis of de Krapuul onverzettelijkheidsprijs. Of de prijs er ooit komt hangt ook nog eens van u, Krapuulvolger af, hoor. Tis maar een hersenspinsel.

Het is een prijs die gegeven wordt aan een bekende Nederlander, die zich durft te verzetten tegen het PVV-gedachtengoed.
Net zoals de PVV een lijst bijhoudt met gegevens van journalisten, doe ik dat van bekende Nederlanders als ze het over de PVV of Wilders hebben.
Zo zijn Patricia Paay, Stacey Rookhuizen en Lee Towers al afgevallen, want die vinden Wilders wel een interessante man met wie ze wel eens uit eten zouden willen.

Maar er zijn ook bekende Nederlanders tegen wie ik anders aan ben gaan kijken. De man die ik voor wil dragen vond ik vroeger de commerciële eikel van het jaar, maar ik ben hem de afgelopen jaren toch heel anders gaan bekijken. Hij heeft schijnbaar maling aan zijn kijkcijfers, aangezien hij onder zijn fans toch zeker PVV-stemmers zal hebben gehad.
Hij laat zich niet opzij duwen en gebruikt iedere kans die hij krijgt om zijn afkeer van het PVV-gedachtengoed te etaleren.
Daarom wil ik alvast nomineren:

Peter R. de Vries.
http://www.youtube.com/watch?v=YSV8jjbvyqE
Ongetwijfeld heeft u een andere mening.

16 gedachten over “De Krapuultrofee zonder naam”

  1. De ene boef gaat tekeer tegen een nog grotere boef, en daarom zou de minder grote boef een soort ‘ dapperheidsprijs’ moeten krijgen?

  2. Nou, de Vries zegt Brinkman hier even goed de waarheid. Waarom doet nou niemand in de Kamer dat gewoon?

  3. De stalen Ruggegraat trofee ?? ik weet alleen geen nominees .. alleen lui met rubberen ruggegraten …

  4. @11 Mei Li Vos met zo’n Krapuulgordel trots omgegord lijkt me een mooie voorpaginafoto. 😎

Reacties zijn gesloten.