De Key, uw sociale woningcorporatie, gooit kankerpatiënte op straat

Ze heeft een hersentumor en ondergaat momenteel een serie chemokuren. Toch staat de 53-jarige Wilma Venema sinds een week op straat. Een huurconflict met woningcorporatie De Key is dusdanig uit de hand gelopen dat ze haar huis gedwongen moest verlaten.

Waar ze komende vrijdag na haar chemotherapie terecht kan om weer op verhaal te komen, weet ze dan ook niet. Ze hopt van vriend naar vriend, maar een stabiele plek om tot rust te komen heeft de Amsterdamse niet meer sinds vorige week woensdag.
Toen stond opeens het ontruimingsteam op de stoep. „Ik wist van niets. Ze hebben mijn koelkast inclusief medicijnen zo op straat gegooid en de rest van mijn spullen naar de opslag meegenomen”, zegt ze aangeslagen.

Meer hier en bovenstaande verder hier.

2 gedachten over “De Key, uw sociale woningcorporatie, gooit kankerpatiënte op straat”

  1. Tjah overal waar rechts zijn kop laat zien heb je dit soort onmenselijke taferelen.

    Op GS lees ik soms mee en zie dat daar steeds meer mensen in gaan zien dat die uiterst rechtse VVD(PVDA) het land naar de kloten helpt. Voor ons geen nieuws maar wel voor die 1000 euro mensen blijkbaar. Niet dat ze dan sociaal bewogen worden ze zullen veelal PVV stemmen en zichzelf weer in de voet schieten. Maar ze worden wel al een klein beetje wakker daar vooral omdat die mensen zelf nu voor de bijl gaan en hun baan verliezen en nu in de WWB zitten. Of ze gaan het huis uit en zien ineens dat het leven buiten papa en mama heel wat minder makkelijk is dan ze hadden gedacht. Het zijn veelal verwende gamende pubers zonder levenservaring.

    En door dat soort figuren trappen ze Kankerpatienten uit huis of schoppen ze ze het land uit toch Teeven ?

  2. Rechts is een ziekte. Want rechtspraak voor deze mevrouw is nu te duur dankzij die VVD. En de zorg was te duur door massa moordernaar Hogervorst ook van de VVD.

Reacties zijn gesloten.