De islamisering neemt toe

De islamisering neemt toe. Dat blijkt opnieuw, nu de Ramadan is afgelopen. Meer winkels besteden dit jaar expliciet aandacht aan het Suikerfeest

Vorig jaar richtte alleen nog Hema een apart schap in voor het feest, dit jaar doen ook Lidl, Plus, Douglas en Albert Heijn mee.

Is dat de wereldberoemde Nederlandse tolerantie?

Nee, het is de Nederlandse koopmansgeest.

Toch zou het bedrijfsleven de moslims in Nederland nog veel meer en beter van dienst willen zijn:

Het is voor veel winkelketens een probleem dat de marketing landelijk wordt geregeld. “Hierdoor is het voor een ketenwinkel in de grote stad met veel moslims als klant niet mogelijk speciale aandacht te geven”.

22 gedachten over “De islamisering neemt toe”

 1. Totaal verkeerde kop op bericht,door pvv gepropagandeerd..

  Moet staan: De moslim burgers(zijn ook Nederlanders trouwens) worden gewoon netjes voorzien van seizoenprodukten door de winkels en bedrijfsleven.Vraag en aanbod wordt afgestemd om omzet en handel te kunnen maken logisch.Zo is er voor elke burger en elke religie wel wat te koop,en Islamitische produkten of winkelaanbod te verstoppen,verbieden,negeren,haten,wegmoffelen,niet willen zien,DAT MAG NIET!! Medemensen onder het tapijt vegen zovan jullie hebben geen recht hier te zijn of dat er aan jullie gedacht wordt Burgers hebben rechten en plichten net als de anderen.

  Chapeau voor winkeliers die niet discrimineren en gewoon menselijk zijn voor elke burger!!

 2. Eigenlijk zouden de burgers die allochtoon zijn wat vaker hun mond open moeten doen,laten zien dat je er bent er woont belasting betaalt enz…Denken die pvv drollen dat allochtonen en dan met name Moslims geen belasting betalen,huur betalen,verzekeringen betalen,voertuigbelasting betalen,benzine betalen,boodschappen doen,energiekosten betalen,hypotheek hebben,Hoe durven ze eigenlijk zo de burgers te bejegennen?

  Laat de allochtoon eens hun mond open doen kom voor jezelf op geef tegengas

 3. Kevin Schreef:

  Chapeau voor winkeliers die niet discrimineren en gewoon menselijk zijn voor elke burger!!

  Als je toch bezig bent neem die van mij ook even mee!

 4. Henk Veldman Schreef:

  Kevin Schreef:
  Chapeau voor winkeliers die niet discrimineren en gewoon menselijk zijn voor elke burger!!
  Als je toch bezig bent neem die van mij ook even mee!

  Hoe bedoel je ?

 5. Een goede winkelier weet hoe hij moet verkopen,de omzet moet immers haalbaar zijn en zo zal een ondernemer altijd bekijken hoe hij de meeste omzet maakt.
  Zo zal een dure schoenwinkel niet in een arme wijk zitten en zal een spekslagerij weinig omzet maken in een Joodse stad.
  In een grote diverse stad zullen winkeliers hun waren zo goed mogelijk moeten aanbieden aan de burgers om zoveel mensen te kunnen voorzien van hun waren,je speelt immers op de samenleving af.
  Vraag en aanbod.

  Een winkelier sorteert zijn waren zoals hij die het meeste kan verkopen en waar VRAAG naar is,vooral inspelen op feesten en seizoensgerelaterde produkten is erg handig vooral in een diverse stad met diverse klanten en consumenten je waren op te sorteren.Een winkelier zou wel gek wezen om een grote vraag van consumenten niet te beantwoorden vanwege pvv of diens aanhangers,de winkelier moet eten en omzet maken en moet elke klant benutten..anders kan de winkelier wel faillisement aanvragen bij de pvv..ze zien hem aankomen jaja.

  Is er een verbod om te verkopen aan moslims?
  is er een verbod om te willen verkopen aan moslims?
  Is er een plicht van winkeliers om moslims het gevoel te geven niet welkom in de winkel te zijn?
  Is er een plicht dat winkeliers geen rekening met moslims mogen houden?
  Is er een plicht dat winkeliers geen spullen in de winkel mogen hebben die ook moslims graag kopen

  In plaats van Islamisering wordt er door pvv juist een Anti islam opgedrongen om zoveel mogelijk Islamitische dingen en dan voorla moslimse Nederlanders enorm dwarst te zitten en hun een gevoel te geven OPROTTEN

  Maar denk even na pvv dit is strafbaar en denk even na over de winkeliers,woningverhuurders,hypotheekverstrekkers,verzekeraars,belastinginkomsten,winkelpandverhuurders,economie die de moslims nu ook van dienst zijn net als alle burgers in nederland, ga jij die kostenpost betalen geert of jouw zielige aanhang?

 6. Kevin Schreef:

  Maar denk even na pvv dit is strafbaar en denk even na over de winkeliers,

  Ik weet niet helemaal of het strafbaar is wat Wilders doet, maar inderdaad weet ik wel zeker dat de winkeliers (meestal) niet blij zullen zijn als Wilders z´n zin krijgt.
  Als je ervan uit gaat dat iedereen in Nederland gemiddeld minstens € 5000,- spendeert dan zit je alleen al wat de moslims betreft op een 5 miljard.
  Ik heb het nu over de dagelijkse behoeften om een redelijk bestaan te hebben in Nederland. De winst op voedsel is betrekkelijk gering. Rond 10%. Op andere zaken als energie en wonen en “luxe” artikelen tussen 20 en 40%
  Stel de winst op gemiddeld 25% dan hebben de winkeliers 1,25 miljard aan de moslims te danken. Door hen is er meer werk en dus verdienen mensen meer. Al die werknemers zijn ook consumenten waar ook weer op verdiend wordt.
  Wilders zal heel wat uit te leggen hebben als hij z’n zin doordrijft.
  Dat zal hij natuurlijk nooit doen.
  Zoals we allemaal weten is Wilders zelf grootverbruiker van luiers omdat hij tientallen dagelijks verbruikt aangezien hij zo vaak in de broek schijt van angst als iemand hem vraagt zich te verantwoorden.

 7. @ Henk Veldman:
  Onrechtmatig verbieden en onrechtmatig dwingen van winkeliers is strafbaar toch?chantage of afpersing heet dat dan?En als burgers/winkeliers worden gepest of gedwongen hun vrijheid in te perken over wat zij wel en niet mogen verkopen en aan wie is dat toch strafbaar?Dat zijn Maffia praktijken

  Vrijheidsberoving in elke vorm die dwangmatig, niet wettig wordt uitgevoerd is strafbaar toch?of in ieder geval ONwettig winkeliers kunnen ook naar de rechter stappen hiervoor toch?

 8. Jaap stb Schreef:

  @ Henk Veldman:
  “. . als iemand hem vraagt zich te verantwoorden”
  In Wilders-taal heet dat “Ik wordt gedemoniseerd”

 9. @9 Het probleem is dat Wilders cs wel zo sluw zijn om niet daadwerkelijk tot actie over gaan.
  Wel zetten ze anderen er toe aan, maar dan kunnen ze de vermoordde (gedemoniseerde 😉 @8 ) onschuld spelen.

  Je zit ook met een ander probleem. Stel dat een winkelier gehoor geeft aan Wilders eisen. Mag je zo’n gast dan op de zwarte lijst zetten zodat hij geen of minder klanten krijgt?
  Andere vraag. Mag je iemand discrimineren die er zich zelf schuldig aan maakt. M.a.w. mag je een Wilders-volgeling als hij bij je solliciteert op grond van z’n geloof/opvatting afwijzen?

 10. Henk Veldman Schreef:

  …mag je een Wilders-volgeling als hij bij je solliciteert op grond van z’n geloof/opvatting afwijzen?

  Hier staan ze zo weer buiten hoor. Niet mee te werken, onbruikbaar dus.

 11. @12

  als je bij gelijke geschiktheid een PVVer op voorhand afwijst dan zou er mogelijkerwijs sprake kunnen zijn van discriminatie

  de vraag is of PVVers wel in gelijke mate geschikt zijn… 🙂

 12. Een apart schap in de supermarkt voor een islamitisch feest… en daar moet de islamisering uit blijken? Ach gut… Bovendien is de Lidl van oorsprong Duits, dus ‘Nederlandse’ koopmansgeest zou ik niet meteen willen zeggen, eerder gewoon ‘supermarkten die makkelijk centen willen verdienen’.
  Ik zelf heb met die islam producten net zoveel op als die oranje prullaria die om de twee jaar bij elk toernooi de winkels vullen, maar ik ga een winkelier niet vertellen dat hij ‘Dat Niet Mag’. Wat is eigenlijk het verschil tussen de Duitsland-weken, waarbij de braadworst en de Liebfraumilch 15% goedkoper wordt en er een partij restanten uit een of ander magazijn uit Dusseldorf goedkoop aangeboden wordt, of het ‘suikerbroodfeest’ waarbij er een aantal moslim-producten verkocht worden… het is toch allemaal commercie? Waar ligt de PVV dus zo over te zeiken?

 13. @13 @14
  Tuurlijk lukt het wel om een smoes er aan te draaien, maar stel dat je de blunder hebt begaan om heel duidelijk te laten merken waarom iemand ongewenst is?

  Een tijdje geleden was er een restaurant die medewerkers zocht. Heel duidelijk werd er bij vermeld dat wegens de samenstelling van het huidige personeelsbestand autochtone sollicitanten de voorkeur genoten.
  Relletje dus!!
  Maar er was niks aan de hand.
  Het bedrijf had voor 80 à 90% allochtonen in dienst. En om “racistische” klanten ook te kunnen bedienen moesten er een paar blanke kelners beschikbaar zijn.
  Hoewel het eigenlijk niet helemaal klopt, moreel gezien, is het wel begrijpelijk.

 14. Waar ik me pas aan erger is dat er al pepernoten in augustus in de winkelschappen liggen, ik vind ze nog lekker ook verdorie.

 15. Roland Schreef:

  Waar ik me pas aan erger is dat er al pepernoten in augustus in de winkelschappen liggen, ik vind ze nog lekker ook verdorie.

  Tja, je komt zo snel in de verleiding. Eén troost. Het is momenteel koud dus je zult er niet al te nadelige gevolgen van ondervinden.
  Maar toch wil ik je aanraden voortaan je begeerte een beetje te temperen.

 16. Roland Schreef:

  Waar ik me pas aan erger is dat er al pepernoten in augustus in de winkelschappen liggen, ik vind ze nog lekker ook verdorie.

  Typisch een geval van sluipende islamisering inderdaad, toen al; Noord-Afrikaanse knechten die hun allochtone snoepgoed rondstrooiden onder auspiciën van een bisschop uit Turkije.

Reacties zijn gesloten.