De hypocriete zak stront die Ahmed Marcouch heet

Ook de excuus-Marokkaan van de Partij van etnisch monopolisten vindt altijd tijd voor een gezellig praatje met zijn nazi-vrienden van POWNed
Ook de excuus-Marokkaan van de Partij van etnisch monopolisten vindt altijd tijd voor een gezellig praatje met zijn nazi-vrienden van POWNed

De hypocrisie van Ahmed Marcouch van de partij die absoluut niet en nooit heeft gedaan of ooit zal doen aan cliëntelisme is werkelijk soms met geen pen te beschrijven. Dat geldt ook voor zijn werkelijk fenomenale observatievermogen als we in een bericht op de site van de NOS lezen:

Volgens Marcouch heerst er een anti-islamsentiment en maakt dat moslims bang. “Een van de waardevolle waarden in onze samenleving is de vrijheid om te zijn wie je bent. Daar hoort natuurlijk wel bij dat je je innerlijk veilig voelt.”

Dat had ik nou echt helemaal nooit gedacht: dat er in een Nederland een ‘anti-islamsentiment’ heerst.
Echt waar?

Hoe zou dat komen, dat ‘anti-islamsentiment’? Hoe zou het komen dat mensen bang zijn?
Wel, Ahmed Marcouch, ik zal het je even uitleggen:

2010-06-13 Ahmed de PVV'er

Die tweet over PVV stemmen zegt eigenlijk alles al. Namelijk dat het volstrekt normaal en legitiem in jullie ogen is op een bende te stemmen welke grote groepen mensen als Untermenschen ziet, erover fantaseert ze te deporteren met miljoenen tegelijk, ze te vernederen, te knechten en te ontrechten en uiteindelijk en masse te vermoorden.
Kortom: een groot deel van het ‘anti-islamsentiment’ is te verklaren uit het feit dat jullie jarenlang het fascisme in dit land hebben gecultiveerd en gefaciliteerd.
Door bijvoorbeeld mee te doen aan vunzige spelletjes als het infame ‘dertigledendebat over het ‘Marokkanenprobleem.’
Of door weliswaar even plichtmatig verontwaardigd te zijn met zijn allen als de wannabe massamoordenaars en etnische zuiveraars uit jullie midden in een bierkelder staan te brullen dat ze ‘minder, minder, minder’ willen om er daarna niks meer over te horen van jullie. Toen was het weer overgaan tot de orde van de dag, zoals daar – to name just a few – is terreur tegen asielzoekers van overheidswege, een hetze tegen de ‘dijkdoorbraken’ uit Polen, Roemenië en Bulgarije, een voormalige Afghaanse tolk de dood in trachten te jagen en tweehonderdvijftig van de meer dan drie miljoen Syrische ontheemden buiten de grenzen van het land botweg de deur wijzen. Sociaal-democraten (of wat er voor door moet gaan) uit één van de rijkste landen ter wereld die roepen tegen mensen in doodsnood ‘sorry, vol is vol.’ Janmaat zou zijn vingers erbij afgelikt hebben.
Verder heb ik jullie niet gehoord toen Andries Knevel op de t.v. in één van de meest bekeken talk-shows gewoon in feite hardop zei dat het de eigen schuld is van onze islamitische medeburgers als er jarenlang vanuit media en politiek een regelrechte hetze gevoerd wordt jegens die mensen.
Nog steeds verontwaardigd over de ‘baarmoederproblematiek’ van de nazi’s in de Tweede Kamer? Ik geloof er niets van.
Net zo goed als ik niet geloof dat de verontwaardiging erg groot is over een EP-lid (dat al eerder te kennen gaf massamoord eigenlijk best wel jofel te vinden) die op Twitter eruit kraamt dat alle moslims wat hem betreft dood moeten.
Jarenlang een nazi-omroep gefaciliteerd – we hebben er een paar dagen geleden nog over geschreven – en nu verrast blijkbaar dat er een ‘anti-islam sentiment’ in Nederland heerst?
Het is ongeveer net zo krankjorem als ik weet niet hoe lang met benzine en lucifers spelen in een huis en dan verrast zijn wanneer de boel in de hens gaat.
Samenwerken met een premier die een bende fascisten een ‘hele normale partij met hele normale standpunten’ vindt draagt zeker niet bij aan dat ‘anti-islamsentiment’ dat plotseling ontdekt is? Of überhaupt samenwerken met een partij waar men pleit voor concentratiekampen voor moslims en begrip voor een massamoordenaar? Dat is allemaal vast en zeker geen probleem. Dat is natuurlijk in het belang van het land ‘waar iedereen zichzelf moet kunnen zijn.’

In een parlement dat een vergaarbak is geworden van fascisten, wannabe massamoordenaars, etnisch zuiveraars, racisten en ander moreel volkomen ontspoord geteisem dat allemaal ook jarenlang avond aan avond reuze gezellig heeft staan ginnegappen met de kabouter Plop microfoon van een nazi-omroep onder de respectievelijke tronies komt er iemand ineens achter dat er een ‘anti-islamsentiment’ heerst.
En niet zomaar iemand. Nee, iemand van een partij die bezig is de Neurenberger Rassenwetten op te poetsen en waar men tijdens het onder leiding van Lodewijk Asscher stemming trappen jegens de Turkse bewoners van dit land volkomen in de stress schiet als een Kamerlid van Turkse afkomst zijn baard kamt. Van een partij waar men het heeft over ‘vernederen voor de eigen groep’, ‘etnisch monopolie’ en waar men zich bezighoudt met het opmeten hoeveel mensen uit Polen je kunt ophokken per vierkante meter opdat de ‘bezorgde blanke buren wier zorgen je serieus moet nemen en die je erbij moet betrekken’ niet ontriefd worden want die mensen moet je – zo heb ik een PvdA’er die zowat met het pluche vergroeid was en nu een riant betaalde baan bij de SER heeft, horen verklaren – helpen ‘want daar doen jullie het uiteindelijk voor.’
Op een partij waarvan de nog leider en voormalig Twitteraar wegduikt bij terechte vragen over kinderen, kun je bouwen.

Waar was eigenlijk de luid beleden afkeuring en verontwaardiging toen bleek dat Kees van der Staaij de suggestie genocide te plegen jegens de Palestijnen in het getto dat Gaza heet reuze grappig vond?
Misschien moeten leden van de Tweede Kamer in plaats van voortdurend de mensen buiten het Binnenhof de maat nemen over hun gedrag met kant noch wal rakende opmerkingen eerst maar eens een poosje uitsluitend elkaar onder het vergrootglas leggen betreffende het gedrag en de uitlatingen die gedaan worden. En geloof me: dat vergrootglas hoeft niet eens sterk te vergroten.

Afijn, plotseling is ontdekt dat er een ‘anti-islamsentiment’ is en dat het vast en zeker ‘keihard’ kan worden aangepakt met… een vinkje op een formuliertje.
Dat maakt echt indruk. Maar voor mij bent u, Ahmed Marcouch, gewoon een hypocriete zak stront en wordt u slechts gedreven door de angst voor in aantocht zijnde verkiezingen met uw ‘anti-islam sentiment.’ In elk geval niet door een gevoel van rechtvaardigheid en woede over het feit dat zoveel hardwerkende eerzame medeburgers al anderhalf decennium lang elke dag weer beledigd, vernederd, verdacht en gecriminaliseerd worden door vrijwel de gehele media en de gehele politiek welke twee handen op één buik zijn.
Dat maakt dat zovelen tevens zich er niet meer voor schamen gewoon onder hun eigen naam op te schrijven dat moslims aan bomen moeten hangen – sterker nog: dat soort tuig wordt dan uitgenodigd om voor de t.v. dat nog even te komen toelichten! – en Marokkanen moeten branden. Dat nota bene een docent van een politieschool, een zekere Groenewold, gewoon alsof het de normaalste zaak van de wereld is op internet durft te zeggen dat ie alle moslims een pijnlijke en langzame dood toewenst en er nog een hoop bijval voor krijgt ook! Dat hebben jullie veroorzaakt en gecultiveerd.
En denk niet dat met een vinkje op een formulier het probleem dat jullie mede in stand hebben gehouden is opgelost.
De schaamteloosheid en intense valsheid waarmee het gesuggereerd wordt, ik heb er geen woorden voor de hypocrisie ervan te omschrijven.
Als er één partij is die racisme en fascisme in dit land gefaciliteerd heeft en zelfs genormaliseerd heeft, is het de PvdA wel. U bent niet de oplossing van een probleem, u bent er mede de oorzaak ervan.