De houdbaarheid van het begrip ‘buitenlander’….

Voor beschaafde mensen is het natuurlijk een gruwel om te zien hoe (inherent onbeschaafde) fascisten als hoogste culturele erfgoed het schelden op buitenlanders erop nahouden.

Zo is er Hitler-smurf Geert Wilders voor wie buitenlanders behalve zionistische moordenaars en een paar dwazen als Pamela Geller, Flip Dewinter die graag graven bezoekt van buitenlandse en binnenlandse SS-‘kameraden’ en Marine LePen een voortdurende obsessie zijn.  Ook de fascistische VVD is flink bezig zich niet onbetuigd te laten met het verspreiden van de giftige ideologie van haat middels afgrijselijke posters en nog veel afgrijselijker creaturen als Malik Azmani en Sjoerd Potters.

Verder is er Mariëtte Hamer van de in niets van de fascistische VVD te onderscheiden PvdA die bepaalde ideeën heeft over hoeveel mensen uit Polen in de dolgedraaide neo-liberale mensen-boerderij opgehokt mogen worden per vierkante meter ten einde de PVV-stemmende tokkies te ‘helpen.’

Uiteraard is er Lodewijk Asscher die al schedelmetend de hobbies van Stuckart en Heydrich, de organisatoren van de Holocaust, aan het oppoetsen is en net even te vaak joelt over ‘dijkdoorbraken’ als het gaat over mensen uit Bulgarije en Polen. Gelijk de terecht met Hitler vergeleken Hitler-smurf Geert Wilders die mensen eveneens afschildert als natuurrampen.

Maar al dat gekanker op ‘buitenlanders’  suggereert ook dat ‘buitenlander’ iets constants is, iets van een soort permanente, onveranderlijke toestand is.

Nou geloof ik dat wel als je het beziet vanuit het verwrongen perspectief van bovengenoemde tokkies en hun ‘belangenbehartigers’ die én zeer kort van memorie zijn en niet verder vooruit kunnen kijken dan de volgende keer dat ze weer moeten schijten of tot de volgende aflevering van ‘The Voice of…’ op één of andere zwakzinnigen zender.

Maar voor iedereen die niet tot de ‘white trash’ behoort is de wereld gecompliceerder en een heel stuk dynamischer zoals moge blijken uit de houdbaarheidstermijn van Europese grenzen en daarmee van het begrip ‘buitenlander’.

3 gedachten over “De houdbaarheid van het begrip ‘buitenlander’….”

  1. Pamela Geller, Flip Dewinter en Marine Le Pen zijn toch ook buitenlanders? Laat Wilders zich daarvan distantiëren.

  2. Omdat je Pamela Geller erbij noemt diskwalifaseer je jezelf in PVV ogen als anti-semiet … Pamela is Joods en daar mag je geen kritiek op hebben …

  3. LOL @ Tijl..

    Wilders afstand nemen van die zuipschuit Geller? Dat gaat Robert Spencer niet leuk vinden, en in het verlengde Frank Gaffney en zo nog een paar van die rechtsextremisten. En dat heeft weer een negatieve invloed op ‘bepaalde inkomsten’ van Wilders/ PVV.

Reacties zijn gesloten.