De hoge kosten om Goudpruikje te onderhouden

Geachte afgevaardigde Wilders is ook gemeenteraadslid van de gemeente Den Haag geweest voor de periode van 3 maart t/m 23 juni 2010. Hij heeft daarvoor een maandelijkse vergoeding gekregen van euro 2.138,33 (voor 3 maanden dus toaal euro 6.414,99) en is daarvoor 5 keer aanwezig geweest op een vergadering, zonder overigens zelf iets te zeggen. Er zijn maanden dat ik het niet krijg 😥 Hij is dus in een periode van 13 weken slechts 5 keer aanwezig geweest!
Oftewel, wat is die Geert Wilders een zakkenvuller, en zijn discipelen volgen hem daar gedwee in. Want hij is niet de enige die ‘eventjes’ gemeenteraadslid is geweest. Krijgen Geert en al die anderen (totaal iets van 4 van de PVV) nu ook wachtgeld van Den Haag omdat ze een paar maanden in de Gemeenteraad hebben gezeten? Zal wel.

Daarbij heeft de gemeente nog extra kosten moeten maken voor het beveiligen van deze ernstig bedreigde (kuch) man van euro 10.000,– tot 15.000,– per keer (x 5 is dat totaal 50.000,– tot 75.000,–) allemaal betaald door de Haagse belastingbetaler.

Kortom, ik hoop dat al die Hagenaars en Hagenezen blij zijn geweest dat ze op de PVV hebben gestemd en zo een stelletje zakkenvullende PVV’ers in de raad hebben gekregen, die daar dan ook weer een optimaal slaatje uit slaan. Want het koste wat om ze te krijgen en dan had je ook niks. 👿

8 gedachten over “De hoge kosten om Goudpruikje te onderhouden”

 1. Als de bedreigers van linkse orgine nu eens zouden ophouden met Wilders te bedreigen, dan kan DAT geld die dan niet meer nodig is voor zijn extreme beveiliging, naar de moslims in ons land die in armoede leven!

 2. @4 B’trixAls de bedreigers van linkse orgine nu eens zouden ophouden met Wilders te bedreigen
  ❓ Hoe kom je daar bij? Bewijs dat eens! Een beetje trollen kunnen we allemaal wel!
  De enigen die ik hoor dreigen met lichamelijk geweld en dood is het weerzinwekkende Wilders janhagel.

 3. @Abdul: Ja hoor de kiezers van de PVV doen het, zie je ze vliegen?
  Als de bedreigers nu eens ophouden om Wilders en zijn fam.. te bedreigen, dan gaat dat geld naar de kansarmen in ons land! om b.v een scooter te kunnen kopen om naar school of naar hun werk te kunnen gaan!

 4. jvdheuvel Schreef:

  Best een hoge vergoeding voor zo’n baantje trouwens. Valt niet tegen.

  \

  Aanschouw het maar de schrijnend voorbeeld hoe onze belastingcentjes gewoon op straat worden gegooid. Die gek roept wat en kan meteen op geld van de staat rekenen.
  Terwijl de armoede in ons land steeds toeneemt.

Reacties zijn gesloten.