DE HANENWÜRGER VOORSPELLINGEN VOOR 2011

Onderstaand artikel is overgenomen met toestemming van de auteur, Choinowski, en verscheen eerder op zijn eigen site.

Omdat onze werkloze oom Ad (niet de oude pedo van de kinderenpartij, dat is de foute oom van iemand anders) op een dag besloot zichzelf als Wichelroedeloper te gaan aanbieden aan argeloze particulieren, zijn we genoodzaakt ook dit jaar weer een aantal toekomstvoorspellingen op het internet te slingeren. De man heeft het als ZZP-er erg moeilijk in deze zwaarbewolkte tijden en bovendien houdt ie al weer een tijdje een honkbalknuppel met beertje Paddingtonmotief op ons gericht, dus vooruit met de geit. Hij verstaat zijn toekomstvoorspelvak zó verschrikkelijk slecht dat hij slechts waterputten vindt dus het kan vast geen kwaad om hem ook zijn eigen stukje internet te gunnen.

JANUARI 2011

Tijdens nationale IQ-quiz eindigt Richard De Mos op de derde plek in de categorie prominenten. Hoewel hij het levende ijkpunt van IQ-ondergrens Kelly en een redelijk bekende profvoetballer versloeg, moest hij de zeer overleden Harrie Mulisch en chimpansee Harry van de Helmondse kermis voor zich dulden. De Mos reageerde in eerste instantie nog laconiek (“ach er zijn belangrijkere dingen in het leven, zoals het vechten tegen de klimaathoax huh-uh huh-uh”), maar werd buiten opgewacht door een tsunami van Noord-Atlantische smeltwater. Zijn levenloze  lichaam werd 35 kilometer verderop op het gazon van het KNMI in De Bilt gevonden.

FEBRUARI 2011

Drie potentiële kandidaten op de PVV-lijst voor de Provinciale Staten verkiezing blijken betrokken te zijn geweest bij succesievelijk: oorlogshandelingen in de Gele zee nabij Noord-Korea (RIP 2 februari), spionage voor Iran (RIP 27 februari), en het in elkaar slaan van een verstandelijk gehandicapte dakloze ex-moslim. De NOS schort alle berichtgeving over PVV-ers op ‘om redenen die te maken hebben met de goede smaak’.

MAART 2011

Na de monsterzege van de PVV benoemt Wilders uit pure wanhoop diverse paarden in de functies van gedeputeerde en senator. Eén senator komt op de 25ste om het leven door een brand in een manege te Uitgeest.

APRIL 2011

Tijdens de hittegolf van begin april wordt Dion Graus -als deze verkoeling zoekt in het Sigrano-meer doodgebeten door een zeldzame roodgespikkelde koempelsalamander. De beetafdrukken, onderkoelingsverschijnselen en het kapsel van Graus in combinatie met het chillaxen van de onverstoorde badgasten maken het een surrealistisch fotomoment dat later dat jaar de World Press Photo wint in zowel de categorie Nature als Contemporary Issues.

MEI 2011

Als tijdens de 4 mei viering op de Dam iemand “We gaan het Koningshuis helemaal gek maken Mwoehahaahaaa!!!” schreeuwt, ontstaat er een stormloop waarbij 5 mensen, 3 pedofielen, een politiehond en PVV-er Sietse Fritsma om het leven komen

 

JUNI 2011

Volgens nieuwe statistieken van het CBS zijn er ongeveer 1 miljoen praktiserende pedofielen in Nederland, waarvan een groeiend deel de extremistische variant van Robert M. belijdt. Na dit nieuws besluit Geert Wilders dat de PVV zich meer moet gaan richten op het uitsluiten, interneren of chemisch castreren van pedofielen. Als op de 18de Fleur Agema gevioleerd in de struiken nabij Wassenaar wordt teruggevonden en de dader blijkt een knul met een Marokkaanse stiefvader te zijn bedenkt Wilders zich weer.

JULI 2011

Iran zet Nederland op een lijst met landen waarop hun raketten gericht staan. Als W.R.F Kortenoeven dit nieuws verneemt in De Telegraaf op weg naar een meeting van een Israëlische lobbygroep, blijft hij de gehele treinreis van Den Haag naar Tel Aviv in zijn broek poepen. Na vijf dagen continu ondergoed verschonen raakt Kortenoeven tenslotte  in een coma en komt ironisch genoeg op dezelfde ziekenhuiskamer te liggen waar zijn grote held Ariel Sharon vijf jaar lang lag.

AUGUSTUS 2011

Tijdens zijn vakantie op Ibiza wordt Eric Lucassen gearresteerd op de verdenking van ‘ontucht’ met één van de vrouwen waarvoor hij in 2002 al veroordeeld was. De vrouw pikt dit niet en trapt op het moment dat Lucassen op borgtocht wordt vrijgelaten hem zo hard tussen tegen zijn scrotum dat hij drie dagen later vanwege een geperforeerde alvleesklier komt te overlijden.

SEPTEMBER 2011

Tijdens een uit de hand lopende demonstratie in Amsterdam tegen het wetsvoorstel van Fred Teeven voor het preventief koudstellen van anarchistische crypto-fascistische krakers wordt Hero Brinkman per ongeluk met een ketel kokende pompoensoep overgoten als hij met een minzaam lachje een charge van de ME het op de nekken van enkele linkse knakkers toejuichte. De oranje smurrie werd na afloop van de rellen per ongeluk gerecycled en met koninginnedag aan burgemeester Van der Laan aangeboden als oranje ontbijtkoek.

OKTOBER 2011

Als Martin Bosma op een satirische blog leest dat hij verpletterd zal worden onder een Haagse bibliotheek besluit hij uit bijgeloof een wetsvoorstel in te dienen om alle bibliotheken te sluiten. Als hij dit snode plan aan het papier wil toe vertrouwen wordt hij dodelijk getroffen door een manshoge muur van door hem zelf opgekochte exemplaren van De schijn-élite van de valsemunters die hij tijdelijk in zijn huisbibliotheek had opgeslagen.

NOVEMBER 2011

Een feestelijke reünie van de NVB (Nationale Veiligheids Brigade) in Almere loopt uit de hand als een stadscommando zonder aarzeling het clubje overjarige kaalkoppen verwart met hooligans. Het aldaar aanwezige PVV-kamerlid Raymond de Roon, in eerste instantie zwaargewond, probeert nog te bemiddelen maar wordt prompt in de knieën geschoten. Op het moment van voorspellen is Raymond nog in acuut-levensgevaar.

DECEMBER 2011

Als Geert Wilders begin december tijdens een debat met Alexander Pechtold in een bui van razernij begint over het chemisch castreren van moslims, besluiten zijn neurohypofyse, de basale ganglia en de motorische schors de stekker uit het project te trekken, waarbij ze een veto van de onderbuik negeren. Geert wordt op 13 december uitgestrooid over de Maas (op de plek waar deze weigert Venlo binnen te stromen). De kijkcijfers kelderen vanaf 14 december dramatisch en de TV-journaals worden met 10 minuten ingekort.

Als we ome Ad mogen geloven is de PVV niet uit de media de slaan! Mijn schommelstoel staat alvast voor de tweedimensionale kijkbuis! Tot volgend jaar!

7 gedachten over “DE HANENWÜRGER VOORSPELLINGEN VOOR 2011”

Reacties zijn gesloten.