De gotspe van de Volksche Haat & Lasterbode

Terwijl de wereld nog aan het bijkomen is van het schokkende rapport inzake hoe de superieure westerse joods-christelijke beschaving omgaat met anderen – hier kun je een aantal van de gruwelijke details lezen – en mensenrechtenorganisaties zich opmaken voor de eerste aanklachten en vervolgingen van de direct verantwoordelijken voor de onbeschrijfelijke wreedheden, is de Volksche Haat & -Lasterbode toch nog niet helemaal overtuigd dat wat de wereld betitelt als marteling, dat dat ook werkelijk zo is:

2014-12-10 VKr

Ziet u de aanhalingstekens?
Het zegt meer over de Volksche Haat & Lasterbode dan over de niet meer weg te ouwehoeren of te bagatelliseren feiten zelf.
En heeft de Volksche Haat & Lasterbode niet ook altijd meegedaan aan het verkopen van welke oorlog ook die de VS en hun bondgenoten zijn begonnen ’toe p’tekt our freems‘?
Net als de oorlog in Irak – waarbij honderdduizenden onschuldige burgers omkwamen en waar het einde van het massale sterven nog lang niet in zicht is – gebeurde het martelen van mensen ook vast met de beste bedoelingen.
Ik wil er maar mee zeggen dat niet alleen de CIA en het Witte Huis, het Congres of het Pentagon, de bedenkers, de planners of de uitvoerders van die misdaden tegen de menselijkheid verantwoordelijk zijn voor de hemeltergende beestachtigheden die begaan zijn.
Ook de Volkskrant en de rest van de gelijkgeschakelde media die braaf nakwaakten wat Bush, Blair en Balkenende – over oorlogsmisdadigers gesproken – eruit kraamden dragen in niet geringe mate verantwoordelijkheid voor wat gisteren naar buiten kwam. Het liegen, verzwijgen, verdraaien en bagatelliseren door die media en hun broodschrijvertjes zou je best een misdaad tegen de mensheid als geheel kunnen noemen.
Laat u vooral ook niet misleiden door het ‘zie je wel, het komt allemaal uit en het wordt toch gepubliceerd?’
Daarom warm aanbevolen dit artikel van Peter Storm!

Met de beste bedoelingen van Pepijn van Houwelingen van de Volksche Haat & Lasterbode
Met de beste bedoelingen van Pepijn van Houwelingen van de Volksche Haat & Lasterbode

Immers, hun leugens, hun kritiekloosheid, incompetentie en volslagen desinteresse de waarheid naar boven te krijgen en hun geouwehoer over ‘met de beste bedoelingen’ (ga dat maar eens uitleggen aan een aan gort gebombardeerd kind dat haar ouders heeft verloren, ellendeling Pepijn van Houwelingen) heeft er mede aan bijgedragen dat verzet tegen de misdadige plannen van Bush en Balkenende nooit echt van de grond is gekomen.
Het is een gotspe die zijn weerga vrijwel niet kent om een misdadige agressie-oorlog die van meet af aan gebaseerd was op doorzichtige leugens (zelfs tien jaar later nog) te betitelen als zijnde eentje met ‘goede bedoelingen.’
Maar het is geen verrassing in een maatschappij waar journalisten geen journalisten maar gewoon ordinaire hoeren zijn.

1 gedachte over “De gotspe van de Volksche Haat & Lasterbode”

  1. Pingback: De architect | Krapuul

Reacties zijn gesloten.