Gekte van Wilders (PVV) neemt hand over hand toe

Geert Wilders begint echt een zwaar geval te worden; opname zal binnenkort vereist zijn.

Rosenthal (VVD) zal binnenkort naar het Midden-Oosten afreizen en daar de plaats Ramallah bezoeken. Hier staat het hoofdkwartier van de Palestijnse Autoriteit. De Grote Leider is helemaal in de war en roept dat Jordanië de Palestijnse staat is en Amman dus de hoofdstad en dat Rosenthal niets te zoeken heeft in Ramallah.

De man lijkt steeds meer het spoor bijster te raken. Iemand moet hem toch tegen zichzelf gaan beschermen, of zouden die kleerkasten die om hem heen lopen daar voor zijn? Dat hij geen domme dingen doet?

Overigens word ik er kotsmisselijk van dat Goudpruikje ook nog wil dat Rosenthal Israël gaat bezweren dat wij een soort buitenpost zijn van hen. Volledige steun en andere kontenlikkerij. Als ik Goudpruikje zijn instructies aan Rosenthal zo lees denk ik dat hij maar met een doel in ons parlement zit, het dienen van een vreemde natie.

Wanneer gaan daar nu eens kamervragen over gesteld worden? Wanneer gaat er eens onthuld worden hoe hij door neocons in de VS en Israël wordt gefinancieerd om hun spreekbuis in Nederland en Europa te zijn? Daar zou ik nou wel eens antwoord op willen hebben.

36 gedachten over “Gekte van Wilders (PVV) neemt hand over hand toe”

 1. “Als ik Goudpruikje zijn instructies aan Rosenthal zo lees denk ik dat hij maar met een doel in ons parlement zit, het dienen van een vreemde natie.”

  Dit is de reden dat ik zijn PVV aanhang hersenloze systeem-zombies noem. Ze zien hem alleen als een spreekbuis voor hun irrationele onderbuiks haatgevoel.

  Wat de feiten bewijzen? ho, maar!

 2. Precies. maar het moet wel aangetoond kunnen worden als je ermee aankomt, anders kan het allemaal domweg ontkend worden. Misschien wacht men op zo’n mogelijkheid.

 3. Zo zie je maar, je hoeft geen twee nationaliteiten te hebben om een loyaliteitsconfilct te hebben.

 4. “Wanneer gaat er eens onthuld worden hoe hij door neocons in de VS en Israël wordt gefinancieerd”

  Dat is bekend: het staat gewoon op zijn eigen website.

 5. Wat jij een “vreemde natie” noemt, staat bekend als een diplomatieke vriend van de Nederlandse staat. Dus zelf heb je het ook niet zo op “feiten” denk ik zo. Je gebruikt dit puur voor je eigen propaganda.

  Wilders’ visie op Israël mag toch afwijken van de PvdA of SP? Of is het steunen van Israël (dat dus een bevriende natie is) erger dan het praten met Hamas en Fatah? You choose…

 6. ik heb domme blogs in mijn leven gelezen.Maar deze slaat alles.
  het nivo nul.Het raakt kant nog wal.
  Dit is een pure haat propaganda.
  dus liever hamas dan israel.
  jonge jonge dit word met de dag minder.Ga eens in een hoekje zitten en je schaamen joh.

 7. Wilders deed bij zin laatste bezoek in Israel in feite een oproep tot etnische zuivering: alle Palestijnen uit de Westbank naar Jordanie. Dat is pas haat zaaien.

 8. @ #7 en 8
  Welkom PVV trollen, hebben jullie nog wat zinnigs te zeggen of kunnen jullie niets anders doen dan die domme en afgezaagde PVV propaganda verhaaltjes rond te strooien ???

 9. @9 denk dat je 6 en 7 bedoeld…8 kan ik namelijk wel volgen

  De grote vraag is wie wat bezet houdt…Palestijnen delen van Israel of bezetten de joden Palestina? Het joodse volk maakt aanspraken op het land welke gebaseerd zijn op wel heel historische gebeurtenissen. Het Palestijnse volk had hier nooit verjaagd mogen worden en dan nu te gaan roepen dat ze maar naar Jordanië moeten verkassen is walgelijk. Het zijn ook wilders en andere engerds aan beide zijden die voorkomen dat men daar gewoon kan samenleven….

  Hamas is overigens gewoon gekozen door het volk, hoe democratisch wil je het hebben. Maar je bent alleen maar democratisch gekozen als de USA (en Wilders uiteraard ook) het vindt passen in hun straatje…anders is een dictator ook wel goed ( bv Mubarak)

 10. Te laat, het economisch machtscentrum heeft zich van het MO naar Azie verplaatst , .
  Wilders zal toch op zoek naar geldschieters om de Aziatisering van de rechtse kerk tegen te gaan terwijl rosenthal met de belangen van israel/ VS bondgenoten binnen de omringende arababische opstanden bezig gaat …………..

  Ondertussen mag rosenthal even een aflaat van de koning van Jordanie over zijn rechtzaak vragen……. hoe krijgt hij het voor elkaar 😀 ……..

 11. nou ja . arababische opstanden , best mooi maar waar blijft dat eerst lezen als je bevangen bent door de 😀

 12. De riooljournalistiek en onkunde van krapuul is een onomstotelijk feit. Ik vraag me af als Wilders er niet was of deze flutsite dan nog wat te doen had?!
  Laten we het volgende zeggen: Een weldenkend mens is blij dat Wilders er is en al het mogelijke voor het land doet, het gepeupel zoals krapuul & Co is blij omdat ze dan wat te schrijven hebben (al hebben ze er geen idee van waar het nou eigenlijk om draait)

 13. @ 6 en 7
  Wilders heeft ooit toegegeven dat hij voor de Mossad heeft (nog steeds) gewerkt heeft en ook een dubbel paspoort heeft, een Nederlands en Israelisch, en heeft indisch bloed maar ook een joods bloed in hem stromen, kijk naar de misdaden tegen de mensheid plaats vinden tegen de Palastijnen dan zie dat de Nationale Zionisten kort weg Nazi’s nooit weg zijn geweest.
  Zionisten vinden Palastijnen 2e rangs burgers, waar hebben wij dat eerder gehoord.
  Wat het schamen betreft ….. vul maar in.

 14. @ vrijheidsstrijder:

  Vertel eens, WAT doet Wilders dan voor Nederland?
  Hij staat op de bres voor Israël en tegen Moslims.
  Waarom zou ik blij moeten zijn (als weldenkend mens) met iemand die zich pas thuis voelt als hij in Israël is en verder alleen maar op álles wat de Nederlandse Moslims doen commentaar geeft?

  Hij zit al zo’n 20 jaar (!!!) in de politiek en heeft nog nooit iets goeds voor ons Nederlanders (christelijk, Moslim of wat dan ook) gedaan.

 15. Nou Inge, wilders heeft zich ingezet voor de moslims, dus zeg niet dat ie nooit iets betekend heeft 🙂
  Wilders heeft zich enkele jaren terug fel verzet tegen de anti-islam beweging van fortuyn. Wilders vond dat die zich schandelijk over de moslims en hun godsdienst uitliet. Volgens wilders was de islam een te respecteren godsdienst waar niks mee mis was.

 16. vrijheidsstrijder

  Nou, ik zou maar wat blij zijn als deze site opgeheven werd, u uw taak als droom in lucht op zag gaan. U kunt zich nog altijd bij het vreemdelingen legioen aanmelden, dat scheelt alweer .

 17. vrijheidsstrijder Schreef:

  Ik vraag me af als Wilders er niet was of deze flutsite dan nog wat te doen had?!
  Laten we het volgende zeggen: Een weldenkend mens is blij dat Wilders er is en al het mogelijke voor het land doet *bral, bral* ,

  Je hoèft hier niet te lezen. Mensch erger je niet. Me dunkt dat volgens `de Vrijheid’ van je naargeestig opgehemelde Obersturmführer Herr Wilders men hier de vrijheid mag hebben om Hem af te zeiken op leugens en weerzinwekkende nazistische agressie. Blijf dan ook sportief. Doe niet zo intolerant. Dat gaat zich tegen je keren. Als je schuimbekkende Meester straks op tragische wijze in het stof bijt zal ik de eerste zijn om te ijveren tegen Bijltjesdag jegens Hem en Zijn innerlijk verrotte NSB-adepten, mits ze de aftocht blazen naar hun bedompte Scheiszbürgerraum in de Henk & Ingrid Vinexwijken. 👿

 18. vrijheidsstrijder Schreef:

  De riooljournalistiek en onkunde van krapuul is een onomstotelijk feit. Ik vraag me af als Wilders er niet was of deze flutsite dan nog wat te doen had?!
  Laten we het volgende zeggen: Een weldenkend mens is blij dat Wilders er is en al het mogelijke voor het land doet, het gepeupel zoals krapuul & Co is blij omdat ze dan wat te schrijven hebben (al hebben ze er geen idee van waar het nou eigenlijk om draait)

  Nou, één van de belangrijkste redenen voor het oprichten van deze site is ook wel zodat er Wildersgelovigen zoals jij hier komen reageren, en wij ons helemaal ziek kunnen lachen.

 19. Andere, toch echt niet minder beschaafde landen dan Nederland, sturen hun minister van Buitenlandse Zaken niet alleen routineus naar Ramallah, maar zelfs ook naar ……. Gaza (en dus Hamas).
  We noemen: Duitsland (minister Westerwelle, een kloon van onze Rutte), Frankrijk, Spanje, Italië en zelfs de vertegenwoordigster van de EU, Catherine Ashton.
  Als het om een zwak land gaat, weigert Israel de toegang. Dat is verscheidene keren gebeurd. Maar een land tegenhouden om ABBAS, de o zo gematigde president van de Palestijnse Autoriteit, een dam tegen de terreur, vijand van Hamas en Barghouti, te bezoeken? Dat heeft ZELFS de huidige Israelische minister van BuiZa, groot Vriend van Wilders, chef van Israel Beteinu, nog nooit gepresteerd!!
  Inderdaad, de dwangbuis moet worden gereedgezet. Geert Wilders waant zich de moderne MOZES van de Hebreeën. Wie kan in g.dsnaam Rosenthal ervan verdenken, Israel kwaad te willen doen?

 20. @26
  Daarnaast heeft Nederland ongeveer een consulair vertegenwoordiger in Ramallah. Mag dat wel van Geert?

 21. @ jvdheuvel:

  jvdheuvel Schreef:

  Deze site houdt nooit op. Als Wilders opgeheven is dan gaan wij verder met de rest.

  Gelukkig maar. Want Wilders is dan wel het ergste, maar mensen als Rutte en Verhagen zijn ook niet echt gezond voor ons mooie land………..
  Keep up the good work jvdheuvel!!

 22. Huib Schreef:

  Geert Wilders waant zich de moderne MOZES van de Hebreeën.

  ik denk dar Geert in zijn dromen eerder een Joshua is en met genoegen een moordpartij zoals die op de bewoners van Jericho uitvoerde zal aanschouwen …

 23. vrijheidsstrijder Schreef:

  De riooljournalistiek en onkunde van krapuul is een onomstotelijk feit.

  Ik hoef niet zo nodig spotlights op mezelf, maar laten we toch even bij mij beginnen: ik weet immers van mezelf het beste wat ik gedaan, geleerd & hier geschreven heb.

  Nu bestaat “onomstotelijk” eigenlijk alleen in de wiskunde 😛 dus laten we het voorlopig houden op “uit alles blijkt dat…”. Ook “riooljournalistiek” zal ik laten zitten omdat dat een kwestie van wel of geen smaak is, maar waar heb ik precies iets geschreven waarvan uit alles blijkt dat ik onkundig ben? 😐

  Doe eens put your money where your mouth is, please? (Anders is dit toch echt een artikeltje 261 Sr.)

 24. dirk Schreef:

  dus liever hamas dan israel.

  Laat eens zien Hamas is de democratisch gekozen vertegenwoordiger van het volk met het legitieme recht op Palestina , nl de Palestijnen , “israel” de vertegenwoordiger van de Zionistische bezetters , Yep . liever Hamas dan ‘israel’

 25. #25

  In een vlaag van bevlogenheid had ik al eens krapuul conceptje geschreven over de overeenkomsten tussen PVV voksvertegenwoordgers en soldaten die het vreemdelingen legioen in gaan..
  Zit hem vooral in de achterliggende motivatie samen met de wekelijkse Wilders training omdat het voor legionisten (overbeladen trieste biografien waar ik niet op in wil gaan) niet uitmaakt voor welke vecht missie men wordt ingezet.
  Getuige de aperte stommiteiten en onkunde die PVV volks vertegenwoordigers zo vaak ten tonele brengen.Het gaat er om om strijder te zijn en niet of het qau kennis ook klopt wat men in de haagse strijd arena , 2e kamer , zegt..
  Overeenkomst legioenisten zoals weg met oude levensbagage en cv, men krijgt er een carriere, verzorging van het legioen, nieuwe status sprong naar PVV politicus als status/identiteit , onderlinge achting en rangorde in de haage PVV bunker voor terug.
  Omdat er niet achter te komen is wie er voor de wekelijkse wilders traingen betaalt, deze waarschijnlijk pro deo wilders voor de kandidaten plaatsvinden bleef het bij een poging om fenomeen PVV strijders eens in een andere belichting neer te zetten.
  Eenmaal volksvertegenwoordiger wordt de hele reutemeut gewoon betaald door ons belasting stelsel.

  Dat er onlangs zwijgplicht aan kandidaten werd opgelegd deed denken aan kandidaat legioenisten die. de franse taal nog onvoldoende beheersen om bevrijd van oude leven er in opgenomen te worden.
  Gebrekkig Frans uit strijders monden is begrijpelijker dan dat wat opgenomen PVVV volksvertegenwoordiger er als kunde uit kramen.

  Gekker of vervreemder zoals vraag uitstapje : Snapt u het zelf nog? kan ik het ook niet maken.

  Zou mooi zijn als PVV kandidaten, die na het volgen van wilders trainingen als t oekomstig volksvertegenwoordiger afgewezen werden, een doekje open deden over de financien rond deze trainingen.

 26. jvdheuvel Schreef:

  Deze site houdt nooit op. Als Wilders opgeheven is dan gaan wij verder met de rest.

  Kijk, dit is een zeer goed voornemen. 😉

 27. Riool journalistiek is die van vette koppen, grote letters en zo geschreven voor de randdebiel zodat die niet verder hoeft te denken. Je hoeft maar b.v de zaak van Lucia de B te kijken waar dat toe leidde, een heksenjacht en al veroordeeld door de journalistiek. Die jaren daarna door het stof moest kruipen omdat Lucia vrij kwam. Riooljournalistiek is de zelfmoord van Antonie Kamerling dagenlang uitmelken op de voorpagina’s. Riooljournalistiek is b.v. boulevard met Kwalbert Verlinde. Laten we zeggen dat krapuul hierbij vergeleken een pracht site is.

 28. DarkSkywise Schreef:

  Nu bestaat “onomstotelijk” eigenlijk alleen in de wiskunde

  Zelfs daar niet meer, ook wiskundigen weten ondertussen dat hun bewijzen alleen hier gelden .. wat het onder andere omstandigheden is heeft men geen idee van ….

 29. Al Bakrastani Al Bakrastani Schreef:

  Hahah, wat voor legitiem recht, volgens mij ben je niet helemaal op de hoogte. De regering van Israël is óok democratisch gekozen hoor, dus in dat opzicht onderscheid Hamas zich niet. Hamas onderscheid zich in terreur en een doelstelling Israël van de kaart te vegen. Israël ruilt al jarenlang land voor vrede, die er daarna steeds niet komt.. Wel raketten (Sdrot)

Reacties zijn gesloten.