De dubbele standaarden en electorale krokodillentranen van Geert Wilders

Dit is een gastbijdrage van MrWonkish

De reactie van Wilders op bovenstaande cartoon:

”Een walgelijke cartoon”, laat Wilders zaterdag weten. ”Hij moet acuut van die website af, anders gaan we aanstaande woensdag niet naar het lijsttrekkersdebat in het VARA-programma Pauw & Witteman.” In die talkshow staat ook PVV-lijsttrekker voor de Eerste Kamer, Machiel de Graaf, geboekt. Wilders spreekt van ”zieke geesten” bij de VARA.

Toch vreemd dat Geert Wilders wil dat de VARA censuur toepast terwijl hij vindt dat:

“Juist een cartoonist, die per definitie prikkelend en satirisch is, moet zich vrij kunnen uiten.” (citaat Geert Wilders)

Maar goed, toen ging het om een Mohammed cartoon waarin de profeet werd afgebeeld met een bom in zijn tulband. Dan mag een cartoonist prikkelend en satirisch zijn en moet hij zich bovenal vrij kunnen uiten.

Wanneer de cartoon niet het gedachtegoed van Geert Wilders uitdraagt, moet deze gecensureerd worden. Best akelig. Het lijken wel Egyptische taferelen.

Nog enkele citaten van Wilders die de hypocrisie van Wilders onderstreept wanneer het om de inhoud van de cartoon gaat:

Citaat Wilders: “Als wij nu niet optreden tegen de vergaande islamisering van Nederland, herleven de jaren dertig van de vorige eeuw. Alleen was het toen Hitler en nu Mohammed.”

Citaat wilders “”Mohammed was een narcist zoals Hitler, Saddam of Stalin”

“Gaat Bussemaker ook aandacht besteden aan de Handschar-divisie, de moslim-brigade die meevocht aan de zijde van de nationaal-socialisten?”

Zie ook: Wilders eist censuur cartoon en 100 ongepaste uitspraken van Wilders

Dus wie is hier nu de zieke geest????

http://www.mrwonkish.nl

2 gedachten over “De dubbele standaarden en electorale krokodillentranen van Geert Wilders”

  1. Van Jole op Radio 1: “Pauw en Witteman hebben niets met ons te maken, maar laat het aan Wilders over om mensen collectief te straffen voor de daden van een ander.”

  2. De cartoon had aan kracht gewonnen als Blondi (zonder e) was afgebeeld in de zwarte rijbroek van de befaamde Schalkhaar politie hahaha

Reacties zijn gesloten.