De dreigende linkse staatsgreep in de VS, gesponsord door Brussel

Een juweeltje uit de onderbuikcourant van Nederland: EU spendeert 20 miljoen aan promotie linkse standpunten in VS.

Goed, bij couranten zijn de correctoren allang wegbezuinigd, dus iedere tikbok of -geit wordt zelf maar losgelaten. En aangezien ultrarechts in Nederland altijd nog slechter spelt dan de rest krijgen we deze zinnen:

uit een onderzoek van de Heritage Foundation blijkt dat er minimaal 19 miljoen euro wordt gespendeerd aan de promotie van liberaal-linkse standpunten in de VS omtrend doodstraf, klimaatverandering, groene energie en het Internationaal Gerechtshof. Allen controversiële onderwerpen in de VS.(…)
gaat naar Amerikaanse universiteiten te promotie van het Europees integratiebeleid(…)
Tevens blijkt dat er miljoenen zijn gestort om bankrekeningen van anonieme opinieleiders.

Er wordt in zo’n artikeltje natuurlijk niet gezegd dat de Heritage Foundation zelf een ultrarechtse “denktank” is en geen wetenschappelijke onderzoeksinstelling.
Misschien zelfs wel een sponsor van Geert Wilders (kunnen wij vermoeden). Hetgeen natuurlijk geen inmenging in de binnenlandse aangelegenheden van Nederland is of het spenderen van miljoenen aan rechtse standpunten in Nederland.

5 gedachten over “De dreigende linkse staatsgreep in de VS, gesponsord door Brussel”

  1. Zie hier hoe Henk en Ingrid gehersenspoeld worden dat afschaffing van de doodstraf, zorgen om global warming, schone energie en het Internationaal Strafhof foute linkse standpunten zijn.

  2. In het kader van de bezuinigingen laat de redactie buitenlandse artikelen vertalen door Google Translate

  3. ‘En aangezien ultrarechts in Nederland altijd nog slechter spelt dan de rest…’ 😀

  4. Ik vind die Telegraaf reacties heel eng, ze denken allemaal dat ze zo zielig zijn en het zo erg hebben. Herhalen alleen maar punten die hun verteld zijn door Gekke Geertje en zijn vriendjes. Discussie gaan ze niet aan en de enige oplossing is de GW oplossing. Ze denken echt totaal niet na en je word er echt angstig van, dit is niet de meerderheid van het volk? Waarom zijn ze dan wel zo luid en worden ze door de politiek zo behandelt?

Reacties zijn gesloten.