De doventolk tijdens de Mandela herdenkingsdienst was nep

De doventolk tijdens de Mandela herdenkingsdienst was nep. Hij maakte allerlei gebaartjes die voor de gemiddelde dove onbegrijpelijk waren.

De wereldleiders, die Nelson Mandela als lichtend voorbeeld zien, zijn echt. Ze waren waarachtig bedroefd. Ze meenden wat ze zeiden.

Vanaf nu zal de wereld er anders uitzien. Voortaan vrede en geluk. Natuurlijk behoort rassendiscriminatie tot het verleden. Vanaf nu geen oorlog meer, voortaan zullen conflicten vreedzaam worden opgelost.

De doventolk tijdens de Mandela herdenkingsdienst was nep, en de wereldleiders waren echt. En ze meenden wat ze zeiden: echt, heus en waarachtig.

Laten we hopen dat bedriegers als de doventolk voortaan ontmaskerd worden, voor onze wereldleiders hun mond open doen. Omdat doven ook het recht hebben te weten wat onze wereldleiders te vertellen hebben. Omdat onze wereldleiders menen wat ze zeggen.

6 gedachten over “De doventolk tijdens de Mandela herdenkingsdienst was nep”

  1. Het maakt niet uit wat die ‘wereldleiders’, het uitschot en schuim der Aarde – inclusief executeur (lees: moordenaar) Obama – te zeggen hadden: het was toch inhoudsloos, hypocriet gelul zonder enige waarde whatsoever.

  2. Dat de wereldleiders bijeen kwamen – behalve Netanyahu en Kim Jong Un – om Mandela de laatste eer te bewijzen is geweldig. Mandela’s geest blijkt en blijft krachtig. De wereld kan niet om hem heen, hoeveel nep de leiders ook tentoonspreiden.

  3. Net zo nep als de “betoonde droefheid” door al die rechtse ballen van nu, zeker ook de Nederlandse zoals Rutte, het bij tij en ontij immer lachende onbenul, wier voörgangers Mandela haatten toen wij in de “outspanactieperiode” als langharig werkschuw tuig “streden met beperkte middelen en een tegenwerkende overheid en bedrijfsleven” tegen de apartheid. Mandela, leider van De speer van het volk.

Reacties zijn gesloten.