De Dodenherdenking op Twitter: “Het is net de apenheul”

Naast de discussie of we eigenlijk wel niet-Nederlandse slachtoffers moeten herdenken (wat dacht u van de Joden, die in Nederland destijds vrijwel aan de Duitsers zijn overhandigd) liet Nederland zich tijdens de Nationale Dodenherdenking van dit jaar weer eens van haar meest tolerante kant zien.

Onthoud bij het lezen van onderstaande tweets dat de Dodenherdenking dus eigenlijk een herdenking is van de massale vervolging en afslachting van minderheden (Joden, gehandicapten, Roma, LGBT) en bedenk dat dit slechts een kleine selectie is van wat er zich gisteravond op Twitter afspeelde.

(Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via: Roet in het eten

7 gedachten over “De Dodenherdenking op Twitter: “Het is net de apenheul””

 1. Het is ook nooit goed. Deze kindertjes wordt bij elke passende en onpassende gelegenheid ingepeperd dat ze moeten integreren en als ze dat doen, bijvoorbeeld door ering van Onze Heilige Oorlogsslachtoffers (en dito Daders), is het weer niet goed.

 2. Ja je wordt er dood moe van. Dat deel dat maar niks wil leren van de geschiedenis stemt later of nu PVV. Ze zullen die vicieuze cirkel van haat nooit doorbreken.

  Voorbeeldje.

  Doordat Wilders achter de rechtse Haviken van Israel staat en dus olie op het vuur gooit sterven er juist meer Joden door een doorgaand conflict. WIE IS NU DE ANTISEMIET ? Dit geld ook voor de Haviken aan de andere kant hoor. Daar niet van. Maar ja dat zijn ook rechtse haatfiguren.

  Dialoog en gelijkwaardigheid zijn vieze woorden blijkbaar. Net als sociaal een duurzaamheid.

  Hoe fouter hoe corrupter is de norm.

 3. Diezelfde figuren zijn zeker trots op onze liberale zienswijze’s,maar ja inderdaad we zullen maar zeggen dat we overal dergelijk soort imbecielen hebben.

 4. Bij de “broederschap” van Terlouw en het toch weer voor ons niet-joden opvallende joodse gebed voor de overledenen dacht ik ook aan het gescandeerde “minder, minder, Marokkanen”. Ook obligate herdenkingen kunnen oorzaak zijn voor gedachten en kunnen zo inspiratie worden in een komend jaar om op eigen manier tegen onmenselijkheid te protesteren. Je moet niet zo maar over van alles en nog wat denigrerend gaan zitten wezen. Daar word je alleen maar door verlamd!

 5. Het doel van de rechtse haviken waar ook ter wereld ongeacht religie en kleur is als volgt.

  1. Jezelf verrijken door conflict en over de ruggen van alles en iedereen.
  2. Het conflict laten doorgaan en alle dialoog en vredespogingen te doen mislukken.
  3. Andere het vuile werk laten doen het moorden maar ook het sterven.
  4. Alles is geoorloofd. Leugens, haat, moord, smeergeld, kindsoldaten, vrouwenhandel…
  5. Zorgen dat de wat simpelere van geest zich achter je scharen door wat mooie oneliners. Minder minder of alle joden in de zee. Of heb je 1 boom gezien heb je ze allemaal gezien. Of a good Indian is a dead Indian.

Reacties zijn gesloten.