De Dagelijkse Kritiek op… Wilders

Een heel eng mannetje bekritiseert Wilders. Ondanks alle walgelijkheden die hij produceert, kan de man worden geciteerd wanneer hij iets terecht opmerkt.

Geert Wilders kent zijn pappenheimers. Vandaar dat hij geen haast maakt met het uitbreiden van zijn organisatie. De PVV doet in exact evenveel gemeenten mee als vier jaar geleden (2), dus erg veel groei zit er niet in. Wilders weet dat de partij vooral opportunisten, (voormalig) rechts-extremisten en halve criminelen aantrekt, dus is het niet eens onverstandig het kader zo klein mogelijk te houden.

Deze karakterisering is ondersteund door gedocumenteerde feiten over kopstoten, mishandelingen (van vrouwen), burenruzies, vuurwapenbezit, leugens in cv’s en tal van fraudezaken.

7 gedachten over “De Dagelijkse Kritiek op… Wilders”

 1. Stukjes van een narcistische massamoordverheerlijker op een bruine site? Nee, dank u.

 2. Dit is een hele goede illustratie van de Nederlandse maatschappij vooral wat betreft mensen die Nederland helemaal niet kennen.

  De grootste kenmerk van Nederland is de XRD (Xenofobie-Racisme-Discriminatie) syndroom die mede bekend is geworden nog van de tijden van de slavernij en tot op heden zijn grootste stempel op onze maatschappij gedrukt heeft.
  Tweede frappante kenmerk is de alom aanwezige hypocrisie, oftewel meten overal met twee maten – uiterst belangrijke voorwaarde, conditio sine qua de XRD syndroom zou nooit kunnen voortbestaan.
  De derde punt van de maatschappelijke XRD tevens Heilige Hypocrisie is de Nationale Doofpot cultuur. Alles wat de XRD in gevaar brengt, alles wat niet hypocriet is moet onder een deksel verdwijnen. Alle problemen? – Onder de deksel!

  Zo vaart Nederland van de ene eeuw naar de andere. Natuurlijk niet vergeten de uitgestrekte vinger naar de rest van de wereld.

  Het feit kennende dat de XRD syndroom in Nederland onbesproken in zeer grote percentage binnen de bevolking leeft, wat moet je dan als politiek clubje met sterke inwendige maffiotische cultuur, bijvoorbeeld VVD-zijnde, gaan doen?
  Je weet dat dat een meerderheid van mensen soms onbewust, met de paplepel gekregen, xenofoben zijn en graag met twee maten willen meten. Wat bid je ze dan?

  Jahoor, ga je een xenofoob politiek clubje als de PVV bedenken die nauw aan het XRD syndroom luistert.
  Alle xenofobe burgers zijn op hun wenken bediend en tevens kan je hypocriet je eigen XRD syndroom bedekt houden terwijl de handlangers van de VVD-dependance zich rond het PVV-clubje gaan scharrelen.

  Je houdt ook PVV klein – zodat het niet in de weg van de VVD gaat lopen want de kiezers zijn een-en-zelfde met VVD, doch mag dat niet hoog gezegd worden omdat we het “fatsoen” steeds moeten behouden, natuurlijk! Klaar is VVD-Kees.

  Nu mag get bashen van allochtonen/buitenlanders met volle kracht beginnen. Iedereen tevreden want de PVV valt dan het meest op en de rest van de rechtse electoraat mag doen nog steeds alsof ze “nette” burgers zijn.

  Lang leve de Hypocrisie!
  Lang leve de Xenofobie!
  Lang leve de VVD!

 3. Overigens als typische emanatie van onze maatschappij vergeet Schut expliciet in zijn kritiek over PVV de xenofobie, discriminatoire houding van de Grote Leider en zijn trawanten te melden.

  Is er een beter bewijs voor de XRD analyse?

 4. Ik vind het wel opmerkelijk dat Schut is toegestaan dit stukje te plaatsen. Dat gaat Livestro klanten kosten. Ik vind het stukje niet eens heel slecht, behalve de gebruikelijke onzin over de islam in Nederland. De vergelijking PVV-salafisten gaat wel weer op. Neemt niet weg dat kwaad niet met minder kwaad te bestrijden is, of hoort te zijn.
  De reacties zijn wel weer vertrouwd DDS. Geert is De Verlosser en alles andere telt niet, vooral argumenten niet.

 5. Het is niet alleen de PVV die op de hak wordt genomen op de dagelijkse bruine drek, middels deze serie van artikelen?

  En voor eens, waarlijk een unicum, was ik het grotendeels eens met de opgevoerde én (ditmaal) onderbouwde argumenten van BS.

  Verder wat Cornelis ook aangeeft over gebruikelijke onzin.

  Overigens blijft het hilarisch om telkenmale dezelfde stuiptrekking te zien van de zelfbenoemde PVV’ers aldaar.

 6. Ik heb net mijn registratie voor de EP-verkiezingen opgestuurd.
  Op wie zal ik eens gaan stemmen..? PVV? Näääh. Als Slob effe doorzet, kan ik nog altijd landelijk …

Reacties zijn gesloten.