De bondgenoten van de PvdA dezer dagen

Het was waarschijnlijk slikken voor de voorzitter van de Pijfnarbeit dat hij niet zomaar het woord kreeg bij de manifestatie voor de deur van zijn vereniging (zoals hij het zelf zei). Hij is anders gewend. Maar hij kreeg het woord wel en kon mooi verstaanbaar zeggen dat hij al aardig was voor “asielzoekers” in 2002, “toen jullie je hier nog helemaal niet mee bezighielden”.
Tja, jullie is jodenvolk. Er waren in ieder geval drie mensen die aanwezig waren bij de maandelijkse wake bij wat wij (ja, een van hen ben ik) een aanranding van de beschaving vonden/vinden: het opsluitcentrum voor vreemdelingen, in dit geval in Amsterdam Zuidoost zoals ik het dan maar zal noemen. Ik ging er ook wekelijks op bezoek in groepsverband. De meeste aanwezigen voor de deur van de PvdA zouden in 2002 te jong zijn geweest om zich “hier” mee bezig te houden. De arrogantie van Spekman werd herkend en beloond. Ik meen dat ik hierover voldoende bericht heb.

En dan zien we wie zijn bondgenoten zijn, van hem en zijn miserabele vereniging. De spreekstalmeesteres die de megafoon vasthoudt in het filmpje hieronder, gemaakt door een zekere Tessa Deurloo, heeft zelf gewezen op dit filmpje, dat naar haar gevoel duidelijk maakt dat Spekman niet het spreken onmogelijk is gemaakt maar dat hij op zijn beurt moest wachten.
In de geest van de dame die dit heeft gefilmd verschijnen de Moderne Reacties van Het Volk er onder, vrijwel allemaal herkenbaar anoniem:

Oprotten met al die uitvreters, en neem die hele linkse zieligheidsnidustrie mee de Middellandse Zee in, wat aan onbeschoft kankervolk zeg!

Wie is die anne frank look a like daar die zo staat te schreeuwen , linkse hoer, wij hoeven niks van jou hier in Nederland, en uitgeprocedeerd is gewoon weg heel simpel.Wat jullie niet beseffen is dat dit soort beelden mensen alleen maar meet racistisch maakt en nog minder sympathie ontstaat. Wat logisch is want Het Nederlandse volk is het zat om maar elke keer te moeten luisteren hoe ze de slachtoffer positie weer innemen. Genoeg is genoeg, waarom laten we dit toe? Is de Nederlandse jeugd bang? Boeit het ze niet? Waar is iedereen? Hoe langer dit doorgaat hoe erger het word, totdat er weer een paar asielzoekers worden vermoord , miss zien ze dan in dat ze hier niet moeten komen !! Kill all!! ANTI RACIST=ANTI WHITE STOP CULTURAL MARXISM

Fuck die mongolen. Kijk hoe ze doen, ze gedragen zich niet eens. Pleur maar lekker op!

Ze gedragen zich als overwinnaars. En ze hebben ook gewonnen. Van ons, omdat onze leiders steevast weigeren het probleem te erkennen.

Nog voor ik precies doorheb hoe of wat vind ik dit al een ontzettend irritant weif.

UITGEPROCEDEERD…. Is gewoon Oprotten. Je bent illegaal en uitgeprocedeerd!!!!

Kijk die mensen die erbij staan ook zielig de Moraalridder spelen!! Ben ook van mening iedereen die asielzoeker in huis neemt. en toeslagen ontvang of wat dan ook. Gelijk korten, Belasting omhoog voor mensen die illegalen opvangen! [mogelijk niet anoniem]

Distantieert Spekman zich van deze adhesie? Dat verwacht u toch echt niet zelf, wel? Dit zijn de steunbetuigingen aan de Coalitie. Hoe het verder bij de dochters van voorheen Onze Bladen en Veronica gaat moet u zelf maar kijken, of laat ook maar.

1 gedachte over “De bondgenoten van de PvdA dezer dagen”

  1. Pingback: En fijn weer vroom gaan zemelen over vrijheid morgen en overmorgen | Krapuul

Reacties zijn gesloten.