7 gedachten over “De achterban van Wilders over Whitney Houston”

  1. Je kunt voor allochtonen doen wat je wilt ze zullen je nooit dankbaar zijn al geven ze dat niet toe.Integendeel ze haten je om je geloof en andere onzin.Vrouwen slaan ze net zo hoog aan als een geit.Wel vinden ze het vreemd dat er mensen blijken te zijn die hun ook niet zo mogen,het eerste wat ze met hun achterlijk verstand door hebben zijn de smileys en die met de tong uitsteken en lelijke bekken trekken gebruiken ze het liefst.Tuurlijk asiel zoekers moet je helpen maar het gros zijn schatzoekers.En de rest tuig,het puin komt hierheen.En naar de rest van Europa waar wat te halen valt,kokosnotenplukkers,maar daar zijn ze ook te lui voor.Zij moeten zich aanpassen naar de zeden en gewoontes van het land waar ze zich willen vestigen en niet andersom.Van der kluift heeft weer is wat gevonden waar hij Wilders mee kan aanvallen,lul!

  2. #1,dit zijn dus de fascistische propaganda die door de websiten van PVV verspreid worden.

    Heeft Nederland een functionerende OM?

  3. #1 Ene Adriaan bralt o.a.: `Zij moeten zich aanpassen naar de zeden en gewoontes van het land waar ze zich willen vestigen en niet andersom.’

    Heeft Nederland zeden dan? We zijn de risée van de wereld met dat fascistoïde uitschot onder aanvoering van die gestoorde chloorkuif Wilders.

  4. Dan moet Adriaan naar Spanje gaan, waar de pensionados wonen. Je weet wel, Nederlanders die na hun pensionering naar Spanje gingen vanwege het klimaat. Dan moet hij dat verhaal daar helemaal herhalen, aanpassen, zeden en gewoonten en zo. In klein Holland in Spanje zullen dat ze ongetwijfeld niet begrijpen.

    Want er zijn; Hollandse bars, slagers, bakkers, tandarts en dokters. Geheel Nederlands sprekend, de slavink is ook om de hoek te krijgen. Aanpassen en taal leren, welnee joh, alles gaat toch goed zo! Ik denk als Adriaan nadat hij klein Holland heeft aanschouwd, afdruipt naar het grauwe Nederland een illusie minder over hoe ‘wij’ Nederlanders zich zo prima aanpassen naar de gewoonten en zeden in een ander land.

Reacties zijn gesloten.