Dat krijg je als mensen op de verkeerde stemmen

Tja, als er twee vechten hebben er twee schuld, maar ook ik, in Rotterdam wonende, hou mijn hart wel eens vast over het grote aantal PVV-stemmers in deze stad en regio.

Net als die buschauffeur vorig jaar die tegen moslima’s bekte dat ze het nog wel zouden merken als Geert aan de macht kwam, voelen allerlei geuniformeerden (welk uniform dan ook!) zich ook gesterkt door de ‘krachtdadige aanpak’ (ahum) en uitspraken van het bruine geheel dat kabinet plus aanganger heet. Kortom voor je het weet gaan mensen zich dictatoriaal gedragen en voor je het weet zit je zonder enige vorm van eerlijk proces of zelfs maar aanklacht vast (zie stuk van Huib vandaag). Als Wilders & Co. hun zin krijgen gaat dat er van komen. Uiteraard dan alleen voor ‘de anderen!’. Want zij kunnen en mogen zich alles permitteren. Kijk maar naar Wilders, alles onder het mom van vrijheid an meningsuiting voor een persoon. 😥

11 gedachten over “Dat krijg je als mensen op de verkeerde stemmen”

 1. Het wordt tijd, dat de mensen eens hun ogen open doen en niet zo schijnheilig zijn. Iedereen ziet, dat het overgrote deel van de misdaad door nieuwkomers wordt gepleegd. G.W. doet het weliswaar goed, maar niet goed genoeg. Hij moet ALLE criminelen uitzetten. Ook die maffia, die het leven in Nederland onbetaalbaar maakt. Prijzen zijn, sinds de euro, verviervoudigd. Het salaris gehalveerd. Ziekenfonds afgeschaft, waardoor iedereen hetzelfde moet betalen. Benzine, waarvan 70 % naar de staatskas gaat, veel te duur, kortweg: alles is te duur voor de HARDWERKENDE mens (netto TOT € 2000,- per maand). Als ze (PVV) nou eens ervoor gingen zorgen, dat de mafketels die BOVEN de € 5000,- / maand netto wat meer gingen betalen voor alles en die sukkels van boven € 15.000,- /maand NETTO nóg meer, kunnen de arme stakkers van € 2000,- (of minder) wat minder gaan betalen. Dat houdt in:

  Ziekenfonds terug, meer sociale woningbouw, inkomen-afhankelijke premies (voor zorg e.d.), goedkopere boodschappen, goedkopere benzine, forenzen, die gemakkelijk een huis elders kunnen kopen, straffen door tolwegen / km-heffing (volgens bepaald principe, nader uit te werken).

  Nee, dat gaat niet lukken, maar wèl een stop op immigratie en een start van uitzetting van werkloze nieuwkomers èn nieuwkomers, die, na 5 jaar verblijf, nòg geen Nederlands spreken. Dat is de enige oplossing. Hardwerkende nieuwkomers, nieuwkomers die zich aanpassen en ONZE normen en waarden respecteren en naleven, zijn méér dan welkom! Daar kan namelijk menig Nederlander een voorbeeld aan nemen!

 2. Henk S. Schreef:

  Iedereen ziet, dat het overgrote deel van de misdaad door nieuwkomers wordt gepleegd. G.W. doet het weliswaar goed, maar niet goed genoeg.

  Dat zie je verkeerd. De cijfers wijzen anders uit. Er is geen misdaadpiek bij nieuwkomers. G.W is een xenofobe racist die het niet zo goed doet bij weldenkend Nederland 🙄

 3. Henk S. Schreef:

  moet ALLE criminelen uitzetten. Ook die maffia, die het leven in Nederland onbetaalbaar maakt.

  Isniegoed dat je zo tegen de regering sputterd, hans, het zou als ondermijnend beoordeeld kunnen worden, weetjewel.

 4. Henk S. Schreef:

  nieuwkomers die zich aanpassen en ONZE normen en waarden respecteren en naleven, zijn méér dan welkom! Daar kan namelijk menig Nederlander een voorbeeld aan nemen!

  Moeten ze voorbeeld aan nemen, of ga je ze ook uitzetten? Laatste is beter volgens je, toch?

 5. HulpSinterklaas Leo Schreef:

  Wat doen we ondertussen met die werkloze expats die en masse uit crisisgebieden terugkeren naar het avondland?

  Ondergetekende werkloze expat met enkel paspoort en linksche sympathieën komt zich binnenkort melden op het Nederlandse front. Ik heb begrepen dat er iemand nog een sneeuwschuiverchauffeur nodig heeft. Houd die auto met Spaans kenteken in de gaten, daar zit geen nepsinterklaas in!

 6. @ Abdul Alhazred:
  Dan ben jij stekeblind. Kijk eens naar het journaal, opsporing verzocht en andere actualiteitenprogramma’s. Lees ook een kranten. Pas geleden weer een agent in elkaar getrimd door “licht getinten”, kortom: Turken en / of Marokkanen. Waarom mag DAT er niet meer bij gezet worden? Omdat Achmed of Ali zich dan “gediscrimineerd” voelen. Jullie discrimineren ONS en niet omgekeerd. Als het je niet bevalt, ga je maar weg. Wilders is GEEN rascist, maar zegt, waar het op staat. Helaas zijn de Nederlanders te bang en te blind, om dat te zien!

 7. @ Nexus m.:
  Gemakkelijk, he? Nederland is van ONS en niet van de landverraders, zoals de Socialisten en jij, Gladiool! Jij moet oprotten!

 8. # 10 Henk S
  Je moet je niet zo druk maken, je hebt ongelijk en een mening die niet de jouwe is moet kunnen worden gezegd, dat staat je `partijtje’ toch voor? En ja, je Lijder is een xenofobe racist. Je moet kunnen verdragen dat zulks hier bij anders dan jou denkenden kan worden gezegd. 😆
  Moeilijk hè? Democratie?

Reacties zijn gesloten.