GTST tip: dat komt goed uit

Zou de islamisering al zo ver zijn voortgeschreden dat RTL4 rekening houdt met de gebedstijdstippen tijdens Goede Tijden Slechte Tijden?

Abdulwadud Louws heeft er blijkens zijn tweet geen seconde van hoeven missen.

2 gedachten over “GTST tip: dat komt goed uit”

  1. Klasse! Bovenstaande opmerking over mijn GTST/bidtijd tweet zie ik nu pas. Ik moet zeggen, ik lig echt in een deuk bij het lezen ervan. “LOL” zou ik zeggen op Twitter 😀 Of GTST rekening houdt met de gebedstijdstippen voor moslims, daar kan ik duidelijk over zijn. Het antwoord is: nee. Het kwam op die dag 6 september (eerste aflevering GTST nieuwe seizoen) toevallig zo uit. Vandaag 4 oktober bijvoorbeeld valt het avondgebed om 19.07 uur (Zutphen, A’dam 5 á 6 minuten later). Zie hier de gebedstijden voor 2011: http://ow.ly/6MLpV

Reacties zijn gesloten.