Damschreeuwer niet vervolgd, Erwin Lensink moet levenslang tbs krijgen

De Damschreeuwer wordt niet vervolgd voor, zoals dat heet, feitelijke aanranding. Wel is hij al meerdere malen opgepakt voor andere dingen en hij heeft diverse malen vastgezeten. De man heeft door zijn actie op de Dam mensen verwond. Daar wordt hij voor berecht, maar hij mag wel vrij rond lopen intussen.

Erwin Lensink heeft vorig jaar op Prinsjesdag een waxinelichthouder naar de gepantserde koets van Bea gegooid, zonder slachtoffers te maken, en zit sinds die tijd in de EBI in Vught en er hangt hem tbs voor onbepaalde tijd boven het hoofd.

Voor zover het Nederlandse onafhankelijke rechtssysteem.

😥

Damschreeuwer niet vervolgd voor aanvallen Beatrix – NRC

14 gedachten over “Damschreeuwer niet vervolgd, Erwin Lensink moet levenslang tbs krijgen”

 1. Damschreeuwert niet vervolgd is op zich goeie zaak, beetje gillen van ellende moet kunnen.

  Dat ze Erwin zo mangelen begrijp ik _helemaal_ niks van. Voor straf 100 waxinelichtjes aansteken, en klaar is die boel. Wat een zeikland.

  ps: Je kotst wat af zeg, hoe doe je dat toch 😉

 2. Onafhankelijk rechtssysteem, mijn broek zakt er regelmatig van af.

  Een staatshoofd die wetten tekent, bij twijfel bij zichzelf in de Raad van State te rade gaat, dat is justitiële inteelt. Lensink wordt door een advocaat verdedigd, die trouw heeft gezworen aan de koningin, een rechter moet oordelen, die is benoemd door de koningin en haar ook trouw heeft moeten zweren. Onafhankelijk?

  Lensink tart het staatshoofd door te vragen naar haar legitimiteit en feitelijk beslist het “slachtoffer” over de strafmaat. Nederland een rechtsstaat? Hoe kom je erbij, deze farce wordt in Centraal Afrika nog niet eens vertoond. Bovendien is alles in een 160 jaar oude grondwet geregeld en als het niet uitkomt, geldt het “Koninkrijksstatuut” en als daar geen mouw aan is te passen wijken we gewoon uit naar de EU grondwet, made in Lisbon.

  Een ongelijke strijd? Helemaal geen strijd, het is op de keper beschouwd niet mogelijk in dit land om je recht te halen.

  Nederland is een wingewest van een zelfbenoemde elite, riant beschermd door de wet, getekend door een ongekozen sujet, woonachtig in een paar kraakpaleizen en die tijd tekort komt om rente en dividenden van haar vermogen te tellen.

  Rechtspreken doe je in naam van het volk, niet van een ongekozen nitwit.

 3. LeRoiDanse Schreef:

  Damschreeuwert niet vervolgd is op zich goeie zaak, beetje gillen van ellende moet kunnen.

  De man is natuurlijk niet helemaal normaal, maar als er 200 man over je kleine kind walst, omdat een idioot gaat schreeuwen is natuurlijk minder fijn.

  Minder fijn dan een lichtjeshouderwerper. Maar er moet toch meer zijn dan alleen dat? Hij schijnt ook nog andere mensen bedreigt te hebben.

  Het verschil tussen de twee zaken is mij qua aanpak een raadsel.

 4. 3:Salonsocialist:

  […]
  [ maar als er 200 man over je kleine kind walst, omdat een idioot gaat schreeuwen is natuurlijk minder fijn.]

  Nee, maar het is ook wel oorzaak en gevolg omdraaien denk ik. Dat mensen hysterisch worden bij een gil letje is ook een beetje raar.

 5. Nou heb ik eens een film gezien van een bijeenkomst van de NSDAP in Neurenberg. Er riep er eentje sieg heil en ze werden allemaal histerisch.

 6. Hele scherpe constatering!

  Verschil zit hem er in dat Erwin Lensink de vinger op de zere plek legt door te stellen dat de oranjeclan onrechtmatig de positie als staatshoofd bekleed. Hij vormt hiermee een directe bedreiging voor de gevestigde orde.

 7. De Oranje’s stammen wèl af van Willem I, althans zoals de Grondwet voorschrijft. Als Wim-Lex en Maxima een baby hadden gekregen met donkere tint en zwart kroeshaar (ik noem maar een variant die evident niet van hun beider DNA kan zijn) en Wim-Lex erkent dat kind wettelijk, voldoet het gewoon aan de eisen, ook al is de Peuter Prinz zelf niet de vader. Die wet is zo slim opgesteld dat de natuurlijke vader (zoals de Ranitz was bij Wilhelmina) niet relevant is en dat hele verhaal over DNA dus ook niet op gaat.

 8. De enige verbetering voor dit rot-land is dat de huidige politieke elite en het nep-oranjehuis verdwijnen, daarna kunnen we met een schone lei beginnen. Op Herstel de Republiek is men bezig een nieuwe krant in het leven te roepen. Als u wat wilt veranderen doe daar dan aan mee.

 9. De bomroeper, degene die daadwerkelijk de grote paniek veroorzaakt na het inhoudloze geschreew van de damschreeuwert, houdt zich wijselijk op de vlakte want die is waarschijnlijk niet gek en riskeert zijn carrière als de rechtstaat zich zo manifesteert.
  Dat de waxinelichtwerper nog vastzit is wel een gotspe. Iemand die draden over weg spant of een blok beton op een donkere weg plaatst wordt, indien ze hem zouden vatten, nog geen week vastgehouden terwijl die veel gevaarlijker en gekker is.
  Helaas wordt dit soort handelen niet centraal aangestuurd maar is het gewone een ambtelijke reflex bij de bromsnorren en justitiele werkers om gewaand gewenst gedrag te vertonen en burgers er stevig bij te naaien. Daar waar ze anderen met jaren gevangenisstraf zonder blikken of blozen op reis naar Turkije laten gaan.

 10. Kan die oranjeclub niet bijgezet worden in het openluchtmuseum? Het hoofd van Alex is alleen goed voor een logo van 1 of ander export-biermerk. Die damschreeuwer en waxinelichtjeswerper waren enkel aandachtstrekkers.

 11. Nou, aan gezinsuitbreiding en voortplanting werd gestadig gewerkt.
  Vandaag in de Volkskrant:

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/2860480/2011/08/23/Prins-Bernhard-had-nog-een-buitenechtelijke-dochter.dhtml

  Prins Bernhard zou nog een buitenechtelijk kind hebben. Royaltyverslaggever Marc van de Linden kwam haar op het spoor tijdens de vier jaar waarin hij werkte aan het boek De vrouwen van prins Bernhard

  Een van de buitenechtelijke kinderen: Alexia Grinda. Archief © ANP Naast de al eerder bekend geworden buitenechtelijke kinderen Alicia de Bielefeld en Alexia Grinda, gaat het volgens Van de Linden om een inmiddels 65-jarige Nederlandse vrouw die is geboren na een ‘gloedvolle’ ontmoeting van de prins tijdens de Bevrijdingsdagen van 1945.

  @ Antje:

 12. OOk al had Erwin al eerder wat uitgevreten.
  (Ze hielden hem in de gaten)
  Dan had hij ook éérder opgepakt móeten.. worden.

  Maar hij hoeft niet als Karst T berecht te worden.. vanwege vandalisme aan de koets.
  De ramengooier, de damschreeuwer, de waxinelichthoudergooier.
  Het koningshuis wordt er niet populairder op.
  Eigenlijk zou het koningshuis ook recht op straf moeten hebben als ze wat uitvreten..
  Nu zijn ze onschendbaar/ontoerekeningsvatbaar verklaard.
  Dat ze iets meer bescherming krijgen dan de gemiddelde burger is logisch, maar boven de wet staan is geen leiderschap.

Reacties zijn gesloten.