Daklozen in Amsterdam moeten inleveren

De gemeente Amsterdam gaat strenger optreden tegen daklozen.

Wethouder Eric van der Burg stelt dat de zwaardere eisen ook nodig zijn om ruimte [te] creëren voor ‘een nieuwe groep daklozen’. De gemeente ziet een forse groei in vraag om hulp bij illegalen, mensen zonder verslavingsproblemen of psychiatrische stoornissen, ex-gedetineerden en vrouwen met kinderen. Bij die laatste groep blijkt het vooral te gaan om vrouwen met kinderen zonder verblijfsstatus, die zijn verwikkeld in een verblijfsprocedure.

VVD-wethouder Eric van der Burg heeft gesproken, voorheen de directeur van doodsmachine Osira, twittervriendje en partijgenoot van commissariatenstapelaar-onroerendgoedgoedmafioso (o.a.) Frank de Grave.
Vergis u niet, dit Nieuwe Beleid moet besparingen opleveren, 6,5 miljoen om precies te zijn.
Een besparing die mooi besteed kan worden aan het in elkaar timmeren van mensen die iets aan dakloosheid denken te doen.

3 gedachten over “Daklozen in Amsterdam moeten inleveren”

  1. Vindt het ook weerzinwekkend. Beter die lul die om 5.00 uur ‘s-ochtends met de fiets naar zijn werk 400 euris laten inleveren. Kunnen de daklozen uurtje langer blijven liggen. Ook wat aan de geboorteregeling doen in Afrika. Stop de arbortus aldaar, onder leiding van schaaltjes 11 en 12 van de ministeries. Anders halen we de 500 miljoen mensen MEER in Afrika in het jaar 2100 niet. Zijn jullie nou zo dom of ben ik zo bijdehand? Te veel mensen, te weinig (zinnig) werk en te weinig (vatzoenlijk) eten. Gewoon meer dan 3,2 miljard blijven geven. Die mensen snappen het echt niet. Altijd met dat z.g. hypocriete, van schuldgevoelens overladen, gevoel naar die mensen kijken. Ik ben de goede mens en jij bent een klootzak..
    Onbaatzuchtigheid is ver te zoeken in het Westen.

Reacties zijn gesloten.