Dagboek van een Bedrijfspoedel (IX)

Je mienteindr...je maintiand...eh laat ook maar

Kijk, zo’n Samsom weet natuurlijk veel meer, en heeft veel meer opleiding dan ik (wie niet trouwens?) en kan allemaal intelligente tegenargumenten verzinnen voor alles wat ik te berde breng, maar áls Henk en Ingrid daar al naar luisteren snappen ze er toch geen reet van. Ikzelf trouwens ook niet, want ook dertig jaar geleden was die Mavo al niet je dat qua opleiding. Ik heb daar weliswaar nog een jaar Havo aan vast gesjoemeld maar veel zoden aan de dijk heeft dat ook niet gezet.

Nu wel nog iets verzinnen om hem mee te pesten. Weer een bijnaam misschien? Bedrijfskwal, bedrijfsbunzing, bedrijfsspons, bedrijfslul, bedrijfsclown, bedijfsbalgehakt, bedrijfsgnoe, bedrijfsboaconstrictor, bedrijfsmilieuterrorist, bedrijfskale, bedrijfsongeval? Hmmm.

Zo’n mediastilte, kan dat trouwens niet gewoon voor het hele parlement afgekondigd worden? Nu komt die PvdA de hele tijd achter mijn rug om in het nieuws, dat moeten we niet willen.

3 gedachten over “Dagboek van een Bedrijfspoedel (IX)”

  1. Geweldig dat de socioloog Samson straks het suffuge klootjesvolk zal uitleggen dat we allemaal flink moeten bezuinigen.
    Daarby blyven de ryksten (soms lid PvdA) buiten schot.
    Bovendien met hulp van gedoogparty SP kan iedereen die kritiek levert voer bruinrechts rotte vis worden uitgemaakt.

    De basis van onze welvaart zyn kleine en middelgrote bedryven en NIET de multinationals en de Grootspeculanten.

  2. #2, maakt nie uut, Henk snapt toch geen bal van.

    Hij wil gewoon de stem van z’n Master horen.

Reacties zijn gesloten.