Dagboek van een Bedrijfspoedel (Dag V – rustdag)

l'Etat, c'est brouhaha

Lief Dagboek,

Godallemachtig, morgen weer een hele dag opgesloten met die twee druiven. Ik zal wel Mark nog eens even aanspreken over die lullo met zijn boek. Natúúrlijk doe ik hetzelfde als de fascisten in de jaren dertig deden, dat weet ik ook wel, maar dat hoef ik niet en plein public uitgelegd te krijgen door nota bene een of ander VVD-fossiel uit de Eerste Kamer!

Over de jaren dertig gesproken, ik moet toch nog eens bestuderen hoe mijn voorgangers destijds omgingen met van die types binnen hun beweging die compleet hun eigen gang gaan en de algemene richtlijnen volkomen negeren. Ja, ik bedoel Bormann Brinkman met zijn jongerenbeweging, die hij met dat mens van een Stevens erdoor zit te drammen, tegen mijn uitdrukkelijke richtlijnen in! Ik doe naar buiten natuurlijk alsof ik heel cool en flexibel met dit soort dingen omga, maar het moet niet gekker worden!

3 gedachten over “Dagboek van een Bedrijfspoedel (Dag V – rustdag)”

  1. Nu kom ik er eindelijk op. Dàt is wat Job Cohen tegen Wilders had moeten zeggen toen de laatste hem voor bedrijfspoedel uitmaakte: “U heeft daar toch meer het kapsel voor dan ik. Met mijn kop, ben je eerder een waakhond.”
    *Treppenwitz* :mrgreen:

Reacties zijn gesloten.