Dagboek van een Bedrijfspoedel (Dag XXVIII)

Vive l'empereur!

Lief Dagboek,

Nog minstens een week zeg. Zo kan het niet langer, ik kan niet langer hier in dit Catshuis blijven zitten kniezen. Mijn mensen hebben mij nodig, zij moeten hun Leider kunnen volgen in de strijd! Na dat bericht van gisteren dat alles bijna rond is leek het alsof ik overal een slap handtekeningetje onder gezet had, dat moeten we niet hebben natuurlijk. Ik moet iets bedenken dat wel degelijk duidelijk maakt wie er hier de leiding heeft. Een splijtend inzicht, een oneliner die Mijn Volk opnieuw zal inspireren!

Zal ik iemand citeren? Eens kijken, wat hebben de Groten der Aarde zoal gezegd:

Gaat u gerust weer slapen…
Ik val aan, volg mij!
There’s no business like slow business
You ain’t seen nothing yet
You’re either with us or with the Krapu…
Ask not what your country can do for you, ask…(mijn Engels klinkt te klunzig, zei Pamela eens)
Wollt ihr den totalen Kr…
Geert, kom nu eindelijk naar bed! (%&^%$$# Fleur leidt me weer af)

Nee, ik moet toch met iets origineels van mijzelf komen. Een klassieke Geert. Ah, ik heb er een:

“Mediaberichten Catshuis-bijna-akkoord allemaal prematuur. Kan nog alle kanten op gaan.”

No one fucks with Big Gurt!

P.S.: en die Rutte pak ik #@^%$# nog terug, met zijn prematuur!

2 gedachten over “Dagboek van een Bedrijfspoedel (Dag XXVIII)”

  1. Rutte zet 1,5 miljoen kiezers weg als DOM alsof ze ‘prematuur ‘ niet zouden begrijpen maar wel ‘ voorbarig’ . Hij vergeet dat prematuur juist bekend is bij de (volgens Rutte) domme PVV-stemmer omdat dat woord wordt gebruikt bij zwangerschappen en geboorten. Het is dus een voorbarige conclusie van de weglach/nietszeggen Minister President.

Reacties zijn gesloten.