Dagboek van een Bedrijfspoedel (Dag XVIII)

Ceci n'est pas un nazi

Lief Dagboek,

Zo, iedereen kent weer zijn plaats, even dreigen met Diederik Samsom was genoeg, hahaha! Je had die gezichten moeten zien! Verhagens carrière komt sowieso ten einde met het einde van dit kabinet, en dat weet-ie, en Rutte verschoot ook zichtbaar van kleur bij het horen van die naam. Die vroeg zich natuurlijk af hoe hij dat nu weer aan zijn vrinden van het dispuut uit zou moeten leggen, leer mij die VVD-ers kennen.

Ik moet wel nog even bedenken hoe zelf aan Henk en Ingrid uit te leggen dat ze voortaan onder andere wel degelijk veel makkelijker met een trap onder hun vette reet op straat gezet gaan worden, maar als ik dat nu op de Polen kan afwentelen kom ik daar waarschijnlijk wel weer mee weg. En dat CDA sputtert hier en daar wel wat moreel-verheven tegen, maar zodra er concrete gevolgen aan hun principes verbonden moeten worden doen die toch wel braaf wat ze gezegd wordt, dus dat is ook geen probleem. Over het CDA gesproken: niet vergeten straks Haersma nog even voor verse kokosmacronen naar de bakker te sturen.

2 gedachten over “Dagboek van een Bedrijfspoedel (Dag XVIII)”

  1. Meesterlijk 🙂 Een beeldroman zou net zo leuk zijn. Jammer dat ik er zelf de tijd niet voor heb, maar wellicht een ideetje.

  2. Geert beheerst volkomen het strijdtoneel. Even dreigen met opstappen en Rutte slaat een arm om hem heen
    en zegt……o blijf alstublieft bij ons Geert…..even een sneer naar de oppositie twitteren zo dat hij overal de
    regie in handen heeft. En de Henken en de Ingrids maar denken dat als de bezuinigen er komen dat Geert getracht heeft om de pijn voor hen getracht heeft om zo veel mogelijk te-verzachten.

Reacties zijn gesloten.