Dagboek van een Bedrijfspoedel (Dag XV)

Comme ci comme ça

Zo, dat die andere vier waar Harry Mens het in zijn programma over had vooral ook ophoepelen naar Brinkman, want ik ben onderhand schijtziek van dat Catshuisoverleg, wat daarmee gelijk afgelopen zou zijn. Brinkman is nog niet helemaal binnengelopen, dus die moet nog even verder met deze onzin.

Ik ben trouwens schijtziek van het héle gedoe. Dat anti-islamboek moet ook nog uitkomen per 1 mei. Godallemachtig. Alsof iemand daar nog op zit te wachten. Ikzelf al helemaal niet. Moet ik daar in Amerika weer zo’n stel godsdienstwaanzinnige inteeltfiguren gaan toespreken.

Die islam interesseert me geen ene reet en heeft dat nooit gedaan. Dat was handig om Henk en Ingrid mee te mobiliseren, denkend aan Bolkesteins uitspraak dat je nooit de diepe haat tegen Marokkanen en Turken moest onderschatten in dit land. Ja, die man doet wel zo net en beschaafd, maar ík schreef zijn toespraken. En het diende natuurlijk ook vooral om mijn financiers tevreden te houden.

Ik lach me trouwens wel ziek om die Rutte en Verhagen, die avond na avond dossiers aan het vreten zijn om mij tevreden te kunnen stellen, terwijl ik alleen maar naar dat buitenhuis in Israël aan het toewerken ben.

1 gedachte over “Dagboek van een Bedrijfspoedel (Dag XV)”

  1. Wederom een zeer vermakelijke episode, het juweel van Krapuul. Als hoorspel zou het helemaal een schot in de roos zijn.

Reacties zijn gesloten.