Dagboek van een bedrijfspoedel (Dag XI)

Non, je ne regrette rien

Lief Dagboek,

Godallemachtig wat een k%^%$$#dag!!

Ten eerste stond vanochtend Fleur met de auto voor de deur om me op te halen! Zat ze nog zo’n beetje verleidelijk te lachen met haar hand door haar losse haar ook… En Krisztina vindt haar toch al zo’n onbetrouwbaar loeder. Nou is ze dat ook, maar het is wel een lekker loeder natuurlijk. Maar dat kan me dus wel wéér een nacht op de bank opleveren als ik niet oppas.

En toen natuurlijk dat gelazer met die hufter van een Hero met zijn zogenaamde interne democratie. Hoogverraad, dat is het! Meneer kan er niet tegen te doen wat hem gezegd wordt, meneer moet zelf de baas kunnen spelen!

Getverdemme ik heb even helemaal nergens meer zin in op deze manier. Nu hebben we de komende dagen geen overleg in het kots – eh – Catshuis, dus ik kan misschien wel één of ander zogenaamd laat overleg ritselen en dan Fleur bellen. Wel even de verhalen synchroniseren met Graus en Van Bemmel. Die doen namelijk wél alles wat ik zeg, in tegenstelling tot sommige ex-fractieleden, en zijn bovendien gewend de boel te belazeren.

Hm, eens even een obscuur hotelletje ritselen. En mijn pruik kan dan ook gelijk voor onderhoud weg, want ik moet natuurlijk incognito met zeg maar mijn Pim-look. Blijf ik gelijk mooi weg van de pers. Oh ja, en niet vergeten Trivial Pursuit mee te nemen, want ik moet die achterstand van 8 – 1 tegen Fleur beslist inhalen, een onhoudbare situatie! Dat wordt weer een paar avonden Wikipedia doorspitten dus…

Kut! Vlooien!

1 gedachte over “Dagboek van een bedrijfspoedel (Dag XI)”

Reacties zijn gesloten.